היו לי עשרים דקות לצייר

• הוסף לסימניות
צוייר במייפיינט בעכבר
איור לסיפור
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
קקטוס נו באמת...ערב חג הגבינות אתה מצייר בתי עלמין? מהבוקר אני ממתין לטיפים שמושים בנושא שאתה כ"כ מבין בו ומה אני מקבל מצבות :mad: ממש אכזבה :(
בציורים אני ממש לא מבין;)

• הוסף לסימניות
הפסקתי עם הגבינות.
אני חוסך כסף לארנונה של הקבר:)

• הוסף לסימניות
באמת ימים קשים עוברים על כולנו;)
להבא כשתפסיק תודיע מראש, אנשים המתינו לטיפים:p
חג שמח

• הוסף לסימניות
אתם יודעים למה הוא צייר דוקא בית קברות???

זה ממש אקטואלי בימים האלו...:

בעקבות החלטת האוצר לחייב קברים בתשלום ארנונה.

קבצים מצורפים

• IMG-20130512-WA011.jpg
    KB 40.8 · צפיות: 10
  • IMG-20130512-WA027.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 11
  • IMG-20130512-WA026.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
בסוג כזה של ציור לא יכולות להיות הערות כי אם יש דברים לא כ"כ מסתדרים אז זה חלק מהסגנון...
זאת אומרת כל מה שתעשה יתקבל טוב.
וזה מה שיפה בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1007380:
בסוג כזה של ציור לא יכולות להיות הערות כי אם יש דברים לא כ"כ מסתדרים אז זה חלק מהסגנון...
זאת אומרת כל מה שתעשה יתקבל טוב.
וזה מה שיפה בו.
השאלה היא אם התוצאה הסופית היא "סיפור" שעובר מהציור לצופה.

• הוסף לסימניות
בהחלט יש פה סיפור לדעתי.
משאיר הרבה מקום לדמיון.
זה לא סתם אחד שחופר קבר, בכמה קשקושים נתת לו אופי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1007334:
זה ממש אקטואלי בימים האלו...:

בעקבות החלטת האוצר לחייב קברים בתשלום ארנונה.

ולכן אמרו כי שריפת גופה נחשבת להעלמת מס.....

• הוסף לסימניות
שאלו אם בקבורה בקומות יצטרכו לשלם "ועד בית"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1007382:
השאלה היא אם התוצאה הסופית היא "סיפור" שעובר מהציור לצופה.
למי שמכיר את ה"סיפור" הוא עובר דרך הציור באופן מיידי לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה