אם תוכלו לרשום לי מייל בלי שטרודל....שמאי מכריע אבי ששון
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תוכלי להפנות אותי אליהם?יש לי נסיון רב בתחום [ליויתי הרבה תיקים
מאוד תלוי באיזה אזור זה.של חברות בנייה בעיקר]
ישנם תיקים שבהם שווה ללכת לשמאי מכריע, ישנם תיקים שבהם שווה ללכת לערר.
אי אפשר לשלב בין השניים.
מה שחשוב מאוד שיש מיעוט תיקים שממש לא כדאי לנסות לגעת בהם סיכון לעליית ההיטל.
מנסיון ארוך.
1. חשוב מאוד לא להתעכב, הלו"ז לעררים קצר מאוד
2. בדיקה מקיפה של איש מקצוע מאוד טוב.
3. הוא צריך ידע לא רק שמאי אלא גם משפטי.
וישנם מקרים שבגלל פספוס קטן של האדריכל או העורך דין המדווח ישנו ניפוח של ההיטל ואין לכך סיבה.
יש מקרים שבהם תפנו למישהו שיוריד סכום גדול מההיטל אך הוא רק תיקן מסמך ולקח שכ"ט 25% מההפחתה.
ולכן יש לי המלצות על שניים שלושה מקצוענים בתחום ואחד מהם גם מאוד ישר.
ומדוע קיבלתם היטל?תוכלי להפנות אותי אליהם?
אצלי מדובר בדירה ישנה שקיבלה תב"ע ולא בנין חדש וכו
קנינו דירה עם חוב עליה.......... (היינו צעירים ולא מספיק הבנו, וכנראה שמישהו גם בלבל אותנו)ומדוע קיבלתם היטל?
בגלל מכירת הדירה?
או בגלל הוצאת היתר?
כי אם לא עשיתם אחד משניהם אז אין סיבה לחיוב
מאוד משנה מה היה.קנינו דירה עם חוב עליה.......... (היינו צעירים ולא מספיק הבנו, וכנראה שמישהו גם בלבל אותנו)
אבל לא משנה מה שהיה בפועל הדירה קיבלה תב"ע
אין לי אפשרות לפנות בפרטימאוד משנה מה היה.
על פי החוק היטל השבחה המוכר צריך לשלם.
מאוד משנה גם מתי היה החיוב ומתי יצא שובר ההיטל.
אם תרצו תפנו באישי
תיצור קשר עם השמאי האלוף ארי מנדלקורן הוא מיוחד וישר מאוד.אין לי אפשרות לפנות בפרטי![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים