כללי הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על העבודה הזו...

• הוסף לסימניות
תודה מראש. :)

קבצים מצורפים

• illustrator-01-01.jpg
    1.5 MB · צפיות: 18
  • illustrator22-01.jpg
    1.4 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זה מאד יצירתי ויפה, אתה באמת עושה להם את הפרסומות?
הרעיון טוב, אבל לא משתלב כ"כ- suite up וחליפה, זה איכשהו קשור, אבל לא מספיק. לדעתי כדאי שהעניבה תהפוך לקראת הסוף שלה לדיו או מכחול.
לגבי האשה- באמת הם יפרסמו אישה כזאת צנועה? הלוואי..

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ונקי.
לדעתי כדאי שהרגליים שלהם ינוחו על משהו.
הם נראים מרחפים באוויר קצת. תלושים.

• הוסף לסימניות
הדמויות אכן מרחפות באויר.
הקופסא מתמזגת עם הקו השחור ולכן לא מספיק בולטת.
ומאוד מאוד מפריע לי שכל המילה Adobe כתובה באותיות גדולות, כי זה עיוות של הלוגו בו רק האות A מופיעה באות גדולה.

אבל בגדול, הרעיון מאוד יפה וגם הביצוע.

• הוסף לסימניות
למה אני בא...

נכתב ע"י shlomo_riv;366422:
וזה אתה שנעלמת, למה אתה לא בא יותר?

בימי חמישי.
תראה לחברה פה את העבודה שעשית עם ההוא משר הטבעות.
אשריך בזכות המדריך הזה שהבאת לי עשיתי עבודה חבל על הזמן עם הפנים של הרב יצחק גינזבורג שליט"א.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה