דרוש מידע הייתם באירוע באולם כינור דוד בבית שמש?

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לשמוע אם אתם ממליצים
מי שיש לו אפשרות לכתוב בפרטי- עדיף לי כדי שניזהר מלשוה"ר
מי שכותב כאן באשכול - רק אם ממליצים או לא- בלי להשמיץ
תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לשמוע אם אתם ממליצים
מי שיש לו אפשרות לכתוב בפרטי- עדיף לי כדי שניזהר מלשוה"ר
מי שכותב כאן באשכול - רק אם ממליצים או לא- בלי להשמיץ
תודה רבה!!!!
אולם מהמםםם
סטייל ויוקרתי!

• הוסף לסימניות
אולם יפה ממש
יקר אבל שווה את המחיר
תבדקו רק נגישות מבחינת אוטובוסים
מחוץ לעיר זה קצת סיפור להגיע לשם

• הוסף לסימניות
אולם ברמה.
הנגישות לשם באמת קצת בעיתית מחוץ לעיר..

• הוסף לסימניות
אולם מטורף גם מבחנת אוכל וגם מבחנת יופי וגודל הוא יקר מאוד מבחנת מחיר שווה אבל כול שקל

• הוסף לסימניות
אולם גדול
קצת חשוך
החופה בחוץ מהממת!!
הנגישות קצת מעצבנת
האוכל נראה לי אפשר להביא קיטרינג חיצוני
כל פעם שהייתי היה אוכל אחר
והבנתי שהוא יקר

• הוסף לסימניות
כול אולמות היוקרתיים חשוכים קצת זה סוג של סטייל עניין של טעם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה