התייעצות הייתם קונים מוצר כזה?

• הוסף לסימניות
שלום. אני רוצה למכור מוצר מסוים .רק רציתי לוודא כמה זה שימושי והאנשים יתעניינו במוצר שלי
מדובר על טרמוס לאוכל לילדים. קטן קומפקטי קליל.יכול להיות לטיולים,לחיידר ,לבנןת סמינר או אפילו לאמהות עובדות.שיהנו מארוחה חמה ולא שיאכלו רק לחם ו. או שיצטרכו לחכות בתור למיקרוגל. מחזיק 6-8 שעות חם או קר.אטום לנוזלים. יכול לשמש ממרק עד אורז עם רוטב.
מגיע עם מזלג./ כף.
מה אתם אומרים? ועד כמה הייתם משלמים מוצר כזה?
( היום יש בשוק כאלו במחיר מטורף ,הרעיון זה שיהיה יותר Screenshot_20241216_164954_Alibabacom.jpgנגיש לכולם.)

• הוסף לסימניות
יעד כמה היית משלמת על מוצר כזה?

• הוסף לסימניות
כמובן שהציורים אפשר להחליף למשהו יותר אלגנטי. סתם שמתי ציור אקראי.

• הוסף לסימניות
רוצה להביא דברים שיקלו על החיים. פשוט ראיתי מוצר זה כחסר בשוק. בעלי לא חוזר מהכולל בצהריים וחיפשתי בנרות טרמוס לאוכל איכותי ולא יקר ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
בחידרים יש מקרוגלים
וגם ברוב מקומות העבודה
כמה תור יכול להיות למקרוגל??

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה, נראה לי 50 ש"ח, אולי שיהיה כמה גדלים ואז המחיר ישתנה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי קונה ל3 ילדים שצריכים את זה!
באזור 40 ש"ח נראה לי סביר

• הוסף לסימניות
כמה שפחות במחיר כמה עולה היום
עדיף למכור באמזון מוצר שלא קיים שם הרבה יותר זול מהמשלוח רק הייבוא על הקונטנר 12000$ מה עם כל העליות הנוספות
אל תשכח כל הסטוקים ובפרט מקס כל יום מביאים מוצר חדש אחר שנמכר באתרים בחו"ל ומוכרים את זה כמעט באותו מחיר אם זה יקרה אתה תפסיד הרבה כסף
לדעתי תבדוק שוב אני בדקתי את הנושא של הייבוא מחו"ל הכי טוב מבחינת מס זה מוצרי תינוקות בדגש על עגלות חיסרון תצטרך לטוס לסין לבחירת מוצר או בניית מוצר מדגם לעצמך ואח"כ תנסה אותו בעצמך כולל הקפצה במדרגות וכו'
בקיצור אל תזמין סתם בלי בדיקה יסודית
אם החלטת תזמין מדגם אפילו הכי מהיר ותתנסה בבית ואח"כ תראה אם בכלל רלוונטי
בהצלחה ואם הלך לך תגיד לי אני אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
בגדול אם יש מותג שיודעים שהוא איכותי,אנשים לא יקנו במקס למרות שיהיה דומה. יש דברים שאי אפשר ליתפשר כמו טרמוס. זה לא שאתה קונה ומקסימום אם לא החזיק לא קורה כלום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם חשבתי סביבות 30
(אם יש כמה ילדים שצריכים לא נראה לי שישקיעו יותר מזה)

• הוסף לסימניות
הייתי מבררת קודם עד כמה זה בטיחותי
להבנתי אוכל שנשמר בטמפ כזאת למשך שעות הוא מצע נהדר לגידול חיידקים

• הוסף לסימניות
האמת הרגע עברתי ליד חנות שעמד ממש משהו כזה דומה בשולחן בחוץ כתוב בענק- מבצע תרמוס לאוכל ב 49.9
לא היה נראה שיש התעניינות גדולה סביבו
אבל זה לא מחייב

• הוסף לסימניות
שלום. אני רוצה למכור מוצר מסוים .רק רציתי לוודא כמה זה שימושי והאנשים יתעניינו במוצר שלי
מדובר על טרמוס לאוכל לילדים. קטן קומפקטי קליל.יכול להיות לטיולים,לחיידר ,לבנןת סמינר או אפילו לאמהות עובדות.שיהנו מארוחה חמה ולא שיאכלו רק לחם ו. או שיצטרכו לחכות בתור למיקרוגל. מחזיק 6-8 שעות חם או קר.אטום לנוזלים. יכול לשמש ממרק עד אורז עם רוטב.
מגיע עם מזלג./ כף.
מה אתם אומרים? ועד כמה הייתם משלמים מוצר כזה?
( היום יש בשוק כאלו במחיר מטורף ,הרעיון זה שיהיה יותר צפה בקובץ המצורף 1851047נגיש לכולם.)
אוכל שנשאר רותח בקופסא אטומה הרבה זמן יכול לקבל מרקם וריח לא נעימים
מניסיון
תבדקו את זה קודם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה