דרוש מידע הייתן ממליצות לטוס לטיול בדרום קוריאה?

• הוסף לסימניות
בבקשה?
די דחוף לי... אשמח לתגובות.......;)

• הוסף לסימניות
הכל תלוי לאיזה מטרה נוסעים,
יש כאלו שנוסעים לראות נוף, מפלים, שלג, סקי, שקט, מגדלים מטורפים, סגנון חיים אחר, ועוד ועוד

ולכל מדינה יש משהו אחר להציע.

• הוסף לסימניות
נשמע משעמם לא?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש שם משו מיוחד, אבל מה שהבנתי זה שהמדינה מאוד מפותחת מבחינה טכנולוגית

• הוסף לסימניות
לא מכירים מישהו שאולי היה שם???
כי כפי שאני הבנתי דווקא מרתק שם. רק עכשיו מתחילים לגלות את המקום כאתר תיירותי במזרח אסיה.
אשמח לשמוע פרטים...

• הוסף לסימניות
לא יודעת באיזה מקומות היית ואם היית...
לדעתי טיולים ראשונים עושים באירופה,
אוסטריה, בודפשט, פראג...
לדעתי דרום קוריאה זה למתקדמות, אלו שמעניין אותם תרבות אחרת... וכו'

• הוסף לסימניות
תאילנד נשמע יותר מעניין..

• הוסף לסימניות
עצם העובדה שאף אחד לא ביקר שם ולא יודע לענות כבר הופך את זה ליעד מרתק!!!
בכול אופן אתר למטייל אמור לתת לך מענה מלא.
אני ינסה לשלוח לך משם קצת מידע.

• הוסף לסימניות
מענין משהי נסעה בסוף? יש לי חלום לטוס מתי שהוא התרבות שלהם מאד מעניין אותי זה לא סתם עוד ארץ... והקוסמיטקה שם מטורפפתת מלא נוסעות לעשות טיפול פנים שינים וכל. ולקנות מלא מוצרי קומסטיקה ואיפור. הקטע שלא נוסעים לשם חרדים הרבה. כי אין שם בכלל יהודים... גם לא קהילה קטנה בכלל. רק בית חבד. לכן מאד קשה שם כל האוכל והכשרות יש שם מלא אטרקציות סיאול עיר מהממת וקניות בשפע. אבל לחרדים זה בהחלט הרבה יותר מורכב

• הוסף לסימניות
אין שם כמעט אוכל, מתבססים על פירות וירקות, אוכל מהבית ובית חב"ד.
כך סיפרה לי מישהי שהייתה שם חודש, היא ירדה כמעט 10 ק"ג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה