מידע שימושי היית מרוצה ממעצבת הפנים שלך? שתפי אותי

• הוסף לסימניות
המלצה חמה: עטרה קוגל, atari.k554 @ gmail.com.

צעירה ונמרצת, בעלת מעוף וראש פתוח, קשובה לחלומות של הלקוחות.

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על אדריכלית ועיצוב פנים ,
לדירה מקבלן - לתכנון , בחירות , והלבשת בית מלאה . עיצוב בסגנון מודרני מאד .
מב"ב או אזור המרכז
תודה!

• הוסף לסימניות
ממליצה על מירי וינברגר..אלופה!!
גם בניצול שטח, גם ביחס גם בעיצוב. יש לה עבוד6ת מטורפות.

• הוסף לסימניות
הייתה מורה שלי:) וזה מספיק כדי להבין שיש לה הרבה מאוד ניסיון (כי לי כבר יש תלמידות שיצאו לשוק)
לא התנסיתי כלקוחה...

בכל מקרה כדאי לקבל הצעות מחיר והמלצות על כמה מעצבות פנים,
להבין מה החוזקות של כל אחת ומה בדיוק היא מציעה
יכולה להיות מישהי שהייתה מצוינת לאחרים ולכם לא ולהפך,
לא מכיוון שהיא לא טובה, אלא התאמה לסגנון/ צורת העבודה/ האתגרים בתכנון שלכם ועוד

• הוסף לסימניות
וואי היא מורה שלי עכשיו והיא תותחית שאין דברים כאלה,
יש לה פרויקטים מעלפים! מאד מאד מתאימה את עצמה לרצון של הלקוח!
ממליצה ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה