היי אני רוצה ללמוד עריכת וידאו >

• הוסף לסימניות
בס"ד

היי אני רוצה ללמוד עריכת וידאו,
איזו תוכנה הייתם ממליצים לי?!

אשמח לשמוע על מקום לימודים מומלץ (בלי תסריטאות וכדו')

תודה מראש (:

• הוסף לסימניות
פרמייר כמובן
ממליצה על סיעור מוחות

• הוסף לסימניות
עדיין לא הייתי שם אבל זה נשמע טוב "סיעור מוחות"

• הוסף לסימניות
תכבדו את האתר שנותן לכם במה.
בלי לפגוע כמובן במקצועיות של "סיעור מוחות".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CSDesign;1092662:
תכבדו את האתר שנותן לכם במה.
בלי לפגוע כמובן במקצועיות של "סיעור מוחות".

כפי הידוע לי בפרוג אין קורס ללמודי פרימייר בלבד.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על BRO

ללימוד תוכנת פרימייר באופן יסודי ופרטי.

אין כמוה!

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
היכן את גרה?

יש בכול עיר במרכזי השתלמויות. לדג' בירושלים יש בסמינר החדש קורס לפרימיר ובמחצית ב' קורס לאפטר אפקטס.

• הוסף לסימניות
היא רוצה להיות ביצועיסטית בלבד...

כלומר, לדעת את התוכנה בלי לדעת מה עושים איתה.....

זה כמו לדעת רק אילוסטרייטור בלי לדעת עיצוב.

• הוסף לסימניות
אם את מתענינת על סיעור מוחות אני בדיוק בררתי על זה לפני שבוע בערך ויש השתלמות משותפת של סיעור מוחות עם סמינר מעלות בעלות של כמעט חצי מחיר. אומנם אני בררתי לגבי עריכת וידאו מתקדמת, אבל יש מצב שיש להם גם קורס בסיסי. לי לדוגמא הציעו את הקורס הנ"ל ב-6 אלף, לעומת סיעור מוחות שלוקח עליו 10 לפחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;1094432:
לדעת את התוכנה בלי לדעת מה עושים איתה.....

זה כמו לדעת רק אילוסטרייטור בלי לדעת עיצוב.

לפעמים יש צורך גם בכך! לא כל אחד שרוצה לדעת אלוסטרייטור הולך להיות מעצב לפעמים היא רוצה את זה ליצירת לוח משחק / קלפים וכ'.
פריימיר אפשר ללמוד גם בשביל לערוך סרטי משפחה ולא רק בשביל להפיק סרט לציבור הרחב. לכן גם מקומות שמספקים לימודי תוכנה בלבד כמו השתלמויות בסמינרים יכול להיות מצוין ממש + במקרה כזה!
בסמינר החדש בהשתלמות לומדים את זה מצוין ביצועיסטי. ללא בימוי והפקה בעלות של כ-1500 ש"ח + למורות שביננו צוברים גם גמולים. וכן יש להם את אפטראפקטס לאלו שמעוניינים עוד ברמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה