התייעצות היי אשמח לרעיונות למשפטים קצרים עם המילה חדש

• הוסף לסימניות
אין חדש תחת השמש
חדש אסור מן התורה
יין ישן בקנקן חדש

• הוסף לסימניות
תודה רבה
רק אני צריכה את זה לתיכון אז כאילו סוג של חדשניקיות בע''מ
משו כזה

• הוסף לסימניות
אני נותן רעיון תעשו עם זה מה שאתם רוצים,

הדמיון של העבר הוא החדש של היום והדמיון של היום יכול להפוך לחש של העתיד הכל תלוי ביצירתיות שלנו

• הוסף לסימניות
או לחילופין החדש של היום זה הישן והמוכר של העתיד
החדש של פעם כבר הפך לישן

• הוסף לסימניות
אל תהיי אדישה יש לפנייך משהי חדשה

הבנתי שאת צריכה משפט לפוטר או משהו כזה אם כן אני יכולה לחבר לך עוד כאלה

• הוסף לסימניות
הכי יפה בעיני לקחת אמרה או ציטוט ולהתאים מעט
יש "חדש" תחת השמש וכו'

• הוסף לסימניות
אל תהיי אדישה יש לפנייך משהי חדשה

הבנתי שאת צריכה משפט לפוטר או משהו כזה אם כן אני יכולה לחבר לך עוד כאלה
וואוווו אהבתי ממש
כן זה לפוטר כלשהו :)
ואשמח לעוד כאלה
תודה רבה:love:

• הוסף לסימניות
משהו חדש מתחיל (עכשיו)
(סלוגן הבחירות של נפתלי בנט-איילת שקד זכרם (הפוליטי) לא לברכה....)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה