- הוסף לסימניות
אשמח שעוד יתנו דעות בעניין, יועיל לי מאד!!!!!!הציורים מקסימים !!!
!!!
אבל.. מעצבן אותי שסגרו את המדור של שיקופיצקי, והכניסו במקומו מדור שקיים בנתיים חודש והרעיון הגאוני של המדור הזה הוא שהחיות מסתכלות עלינו כאילו אנחנו המוזרים.
אז זה רעיון סבבה לחלוטין בשביל פעם אחת, פעמיים חנוק! אבל לחשוב שהמדור הזה הולך להישאר בעיתון עוד שנים ארוכות כשהפאנץ' אבד כבר בגיליון הראשון. די! כמה אפשר??
ואני אומר את הדברים בשיא הרצינות! כאחד שמבין מאוד בעיתונים החרדים כולם, אני סובר שלא קם עיתון איכותי, מרתק וכו' כעיתון משפחה, וחבל שמדור מהסוג הזה מוריד את הרמה של התכנים. ואני מנוי נלהב שפשוט כואב את הדברים.
וסליחה מקרב לב אם מישהו רואה את עצמו נפגע מהדברים באמת סליחה.
אבל זה נושא שדורש התייחסות.
שלחתי לך בפרטי.אשמח שעוד יתנו דעות בעניין, יועיל לי מאד!!!!!!
הרעיון של מדור קבוע זה להרגיש קשר ושייכות למדור. אם זאת משפחה או כיתה או משהו בסגנון, כמו משפחת שיקופיצקי למשל, אני מכיר את התגובות של קהת אני יודע מה הוא אוהב וכמה הוא אוהב לקטר וכו' אבל אסור שהפאנץ' של הבדיחה יחזור שוב. בטח לא שבוע אחרי!בעייני רק הקונספט חוזר על עצמו וזה בדיוק הרעיון של מדור קבוע.
חוץ מזה הרעיונות חמודים מאוד ומצחיקים כל אחד בנפרד.
לא חזר על עצמו בכלל.
נראה לי שביקורת מהסוג הזה צריכה לבוא בפרטי ולא בפורום. זה לא רלוונטי לשאר העיניים פה.הציורים מקסימים !!!
!!!
אבל.. מעצבן אותי שסגרו את המדור של שיקופיצקי, והכניסו במקומו מדור שקיים בנתיים חודש והרעיון הגאוני של המדור הזה הוא שהחיות מסתכלות עלינו כאילו אנחנו המוזרים.
אז זה רעיון סבבה לחלוטין בשביל פעם אחת, פעמיים חנוק! אבל לחשוב שהמדור הזה הולך להישאר בעיתון עוד שנים ארוכות כשהפאנץ' אבד כבר בגיליון הראשון. די! כמה אפשר??
ואני אומר את הדברים בשיא הרצינות! כאחד שמבין מאוד בעיתונים החרדים כולם, אני סובר שלא קם עיתון איכותי, מרתק וכו' כעיתון משפחה, וחבל שמדור מהסוג הזה מוריד את הרמה של התכנים. ואני מנוי נלהב שפשוט כואב את הדברים.
וסליחה מקרב לב אם מישהו רואה את עצמו נפגע מהדברים באמת סליחה.
אבל זה נושא שדורש התייחסות.
מהמם!! אני מתה על הסגנון שלך! וגם הבדיחות לא מכירה .את מי שכתבה אבל זה ממש חמוד!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים