היי חנוכה שמח לכולם!!!

• הוסף לסימניות
1112-חנוכה.jpg
ויש אחד פלוס אחד!!
1110.jpg

• הוסף לסימניות
הציורים מקסימים !!!
!!!
אבל.. מעצבן אותי שסגרו את המדור של שיקופיצקי, והכניסו במקומו מדור שקיים בנתיים חודש והרעיון הגאוני של המדור הזה הוא שהחיות מסתכלות עלינו כאילו אנחנו המוזרים.

אז זה רעיון סבבה לחלוטין בשביל פעם אחת, פעמיים חנוק! אבל לחשוב שהמדור הזה הולך להישאר בעיתון עוד שנים ארוכות כשהפאנץ' אבד כבר בגיליון הראשון. די! כמה אפשר??

ואני אומר את הדברים בשיא הרצינות! כאחד שמבין מאוד בעיתונים החרדים כולם, אני סובר שלא קם עיתון איכותי, מרתק וכו' כעיתון משפחה, וחבל שמדור מהסוג הזה מוריד את הרמה של התכנים. ואני מנוי נלהב שפשוט כואב את הדברים.
וסליחה מקרב לב אם מישהו רואה את עצמו נפגע מהדברים באמת סליחה.
אבל זה נושא שדורש התייחסות.

• הוסף לסימניות
הציורים מקסימים !!!
!!!
אבל.. מעצבן אותי שסגרו את המדור של שיקופיצקי, והכניסו במקומו מדור שקיים בנתיים חודש והרעיון הגאוני של המדור הזה הוא שהחיות מסתכלות עלינו כאילו אנחנו המוזרים.

אז זה רעיון סבבה לחלוטין בשביל פעם אחת, פעמיים חנוק! אבל לחשוב שהמדור הזה הולך להישאר בעיתון עוד שנים ארוכות כשהפאנץ' אבד כבר בגיליון הראשון. די! כמה אפשר??

ואני אומר את הדברים בשיא הרצינות! כאחד שמבין מאוד בעיתונים החרדים כולם, אני סובר שלא קם עיתון איכותי, מרתק וכו' כעיתון משפחה, וחבל שמדור מהסוג הזה מוריד את הרמה של התכנים. ואני מנוי נלהב שפשוט כואב את הדברים.
אשמח שעוד יתנו דעות בעניין, יועיל לי מאד!!!!!!

• הוסף לסימניות
הציורים שלך פשוט מותק מהלך, והרעיון מקסים ומתוק!!
אבל באמת חוזר על עצמו...

• הוסף לסימניות
בעייני רק הקונספט חוזר על עצמו וזה בדיוק הרעיון של מדור קבוע.
חוץ מזה הרעיונות חמודים מאוד ומצחיקים כל אחד בנפרד.
לא חזר על עצמו בכלל.

• הוסף לסימניות
מד
בעייני רק הקונספט חוזר על עצמו וזה בדיוק הרעיון של מדור קבוע.
חוץ מזה הרעיונות חמודים מאוד ומצחיקים כל אחד בנפרד.
לא חזר על עצמו בכלל.
הרעיון של מדור קבוע זה להרגיש קשר ושייכות למדור. אם זאת משפחה או כיתה או משהו בסגנון, כמו משפחת שיקופיצקי למשל, אני מכיר את התגובות של קהת אני יודע מה הוא אוהב וכמה הוא אוהב לקטר וכו' אבל אסור שהפאנץ' של הבדיחה יחזור שוב. בטח לא שבוע אחרי!

• הוסף לסימניות
והתגובות של קהת זה לא מסר שכבר הבנתם?
לפעמים הקונספט הוא אותה משפחה או אותם אנשים ולפעמים הקונספט הוא גן חיות ומבטן של החיות על המבקרים.
למה לזה אתם מסכימים וזה בעיניכם נורא ואיום??!!

היתכן שחלק מהקוראים נקשרו רגשית עד כדי כך למשפחה ההיא?

בכ"א, כמובן שכל אחד יכול לחוות דעה כרצונו, ואני רק את דעתי באתי לומר.
היו שלום.

• הוסף לסימניות
הציורים מקסימים !!!
!!!

נראה לי שביקורת מהסוג הזה צריכה לבוא בפרטי ולא בפורום. זה לא רלוונטי לשאר העיניים פה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבי, הציורים שלך ליגה!! מתוק מדבש!!
הצלוח'ס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה