דרוש מידע היי רייזר עמינח מול קומפורט/ קחטן וכד'

• הוסף לסימניות
מתלבטת האם לרכוש לחדר הנוער שלנו
מיטה טובה ביד 2 היי רייזר של חברת עמינח
או לרכוש חדשה אבל של קומפורט או קחטן וכד'
אני שואלת בעיקר על הנוחות של המזרונים, וכן שינוע המיטה מבחינת גלגלים
האם המיטות הזולות יותר נחשבות לנוחות וחזקות או שעדיף רק עמינח?

תודה

• הוסף לסימניות
מתלבטת האם לרכוש לחדר הנוער שלנו
מיטה טובה ביד 2 היי רייזר של חברת עמינח
או לרכוש חדשה אבל של קומפורט או קחטן וכד'
אני שואלת בעיקר על הנוחות של המזרונים, וכן שינוע המיטה מבחינת גלגלים
האם המיטות הזולות יותר נחשבות לנוחות וחזקות או שעדיף רק עמינח?

תודה
היי אשמח לשמוע מה קניתם ואיך אתם מרוצים???

• הוסף לסימניות
עמינח יותר יפה, המיטה העליונה נוחה. החיסרון זה שהמיטה התחתונה פחות נוחה וגם שאי אפשר להחליף מזרונים.
הייריזיר של קומפורט וכו׳ פחות יפות, מראה מוסדי של מיטות ברזלים אבל אפשר לשדרג מזרונים ואז שתי המיטות נוחות בצורה שווה. (גם במקרה של נזק לאחד המזרונים אפשר להחליף)
מבחינת המנגנון - לא ראיתי הבדל משמעותי.

• הוסף לסימניות
יש לקומפורט וקחטן דגמים מהממים ומעוצבים!
ממש לא מראה מוסדי.
אני אישית אוהבת אותן הרבה יותר מאשר המיטות של עמינח שלא השתדרגו במראה כבר שנים...

• הוסף לסימניות
עמינח יותר יפה, המיטה העליונה נוחה. החיסרון זה שהמיטה התחתונה פחות נוחה וגם שאי אפשר להחליף מזרונים.
הייריזיר של קומפורט וכו׳ פחות יפות, מראה מוסדי של מיטות ברזלים אבל אפשר לשדרג מזרונים ואז שתי המיטות נוחות בצורה שווה. (גם במקרה של נזק לאחד המזרונים אפשר להחליף)
מבחינת המנגנון - לא ראיתי הבדל משמעותי.
יש לקומפורט וקחטן דגמים מהממים ומעוצבים!
ממש לא מראה מוסדי.
אני אישית אוהבת אותן הרבה יותר מאשר המיטות של עמינח שלא השתדרגו במראה כבר שנים...
תודה!!
יופי פחות משחק לי וגם שאי אפשר להחליף מזרנים אז עמינח אני פחות בענין
כמה זמן יש לך את הקומפורט?
יש עוד שחקנים בזירה. קחטן למשל... משהי מכירה?

ועוד משהו- יש פתרון למגירת נעליים שתהיה חסרה לי מאד??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה