דרוש מידע היכן אפשר להשיג דגים לאקווריום באזור ירושלים?

• הוסף לסימניות
מקום זול יותר מחנות ועם מבחר רחב.
אשמח להמלצות מניסיון בלבד.
תודה.

• הוסף לסימניות
שי שם משפחה שמשכירה כל מיני חיות ועופות עברתי שם לא לפני הרבה זמן וראיתי שהם מוכרים כל מיני סוגי דגים

• הוסף לסימניות
יש מגדל פרטי בפסגת זאב. יש לו המון מבחר. סוגים שונים, דגי נוי, ציקלידים, כל מיני כרישים קטנים ודגים נדירים.
הוא מוכר גם ציוד לאקווריום, אביזרים וכל מה שצריך.
מומלץ מאוד. מניסיון אישי.
חצי מחיר מהחנויות, גם במזון לדגים ויש לו שירות אישי מעולה. ענה לי לטלפונים, ייעץ וכו'.

• הוסף לסימניות
יש מגדל פרטי בפסגת זאב. יש לו המון מבחר. סוגים שונים, דגי נוי, ציקלידים, כל מיני כרישים קטנים ודגים נדירים.
הוא מוכר גם ציוד לאקווריום, אביזרים וכל מה שצריך.
מומלץ מאוד. מניסיון אישי.
חצי מחיר מהחנויות, גם במזון לדגים ויש לו שירות אישי מעולה. ענה לי לטלפונים, ייעץ וכו'.
יש לך כתובת? מספר?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת כתובת מדוייקת, זה היה קרוב לתחתנת הרכבת הקלה.
המספר שלו: 0504191149.

• הוסף לסימניות
@אמא בא , תודה רבה! הלכתי אל ההוא בפסגת זאב (חיים) וקניתי כל מה שצריך. איזה שירות! הסביר לי בסבלנות כל דבר, אחר כך, ענה לי לשאלות טלפוניות מהבית. רואים שאוהב את כל העולם הזה של הדגים.
יש לו המון מבחר שלא ראיתי בשום חנות. הוא אמר שמייבא מחול. דגים יפים, נדירים. בקיצור: מוצלח ממש
ובאמת חצי מחיר מהחנויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה