דרוש מידע היכן הכי זול לרכוש טינקו S5?

• הוסף לסימניות
שבוע שעבר ביום ראשון היה באושר עד בירושלים ב1699

• הוסף לסימניות
יש בדיוטי פרי עכשיו מבצעים מאוד!! זולים על טינקו ודרימי (אזור 200 דולר) אפשר לבקש ממישהו שטס שיקנה לכם

• הוסף לסימניות
וואו כן.??
מענין
צריך משהו שחוזר
כי בהלוך זה מורכב צריך לסחוב את זה..
תודה!!
אין אפשרות לרכוש בחזור, רק בהלוך, ובשביל זה יש שירות שמירת קניות, שזה מחכה לרוכש לקבלה כשהוא חוזר

• הוסף לסימניות
@rubi אני רוצה לשלוח לשם מישהו שנוסע
פשוט נכנסים לדיוטי פרי (אני כבר לר זוכרת, זה חנות אחת גדולה?), משלמים ומבקשים להשאיר שם בשמירה עד לחזור?
והS5 הכחול הפופולארי עולה רק 200$?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
זה מה שמוכרים שם,
לא יודע אם זה דגם רגיל

• הוסף לסימניות
@rubi אני רוצה לשלוח לשם מישהו שנוסע
פשוט נכנסים לדיוטי פרי (אני כבר לר זוכרת, זה חנות אחת גדולה?), משלמים ומבקשים להשאיר שם בשמירה עד לחזור?
והS5 הכחול הפופולארי עולה רק 200$?
תודה!!!
מה שידוע לי זה לא בדגם S5
זה דגם מסויים שמשווק רק בדיוטיפרי

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה אבל קניתי שם ( בשקם אלקטריק) שבוע שעבר ונדמה לי שהיה שם כמה דגמים של טינקו. בכל מקרה מאוד זול שם. קונים בהלוך ויש שירות שמירה בחינם עד לנחיתה. לחלק מהמוצרים יש אפשרות למשלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה