דרוש מידע היכן זה צומת מודיעין=שומרי החומות?

• הוסף לסימניות
לא מוצאת תמקום הזה במפה
אפשר עזרה?
דחוף לי מאודדדדדדד!!!!

צילום מסך 2023-01-04 214828.jpg

• הוסף לסימניות
זאת התחנה הראשונה בכניסה למודיעין ,מה את מחפשת?
מכירה את האזור

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מורי נהיגה אוספים שם תלמידים. מדובר בפניה הראשונה שמאלה אחרי הכניסה למודיעין המקבילה ל443 מזרח

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מורי נהיגה אוספים שם תלמידים. מדובר בפניה הראשונה שמאלה אחרי הכניסה למודיעין המקבילה ל443 מזרח
בדיוק למטרה זו
איך מגיעים לשם מירושלים בתחצ?

תודה

• הוסף לסימניות
בדיוק למטרה זו
איך מגיעים לשם מירושלים?

תודה
יורדים בצומת שילת והולכים ברגל כמה דקות לתוך העיר. זה רחוב שמצד ימין בתים ומצד שמאל חורשה
בתחילת הרחוב צמוד לשדרות החשמונאים יש גינה. ומשם תראו הרבה רכבי למד

• הוסף לסימניות
איפה זה נימצא במפה?
מה כותבים בגוגל?

• הוסף לסימניות
אבל איך אגיע לשם, אם אין לי מושג על איזה קו אני צריכה לעלות?
כל מה שאני כותבת במפה הוא כותב לי שגיאת שרת:cautious:

• הוסף לסימניות
תעלי על כל הקווים למודיעין עילית חוץ מ304 תרדי בצומת שילת תחצי את הרמזורים ותכנסי למודיעין זה רחוב ראשון משמאל

• הוסף לסימניות
יורדים בצומת שילת והולכים ברגל כמה דקות לתוך העיר. זה רחוב שמצד ימין בתים ומצד שמאל חורשה
בתחילת הרחוב צמוד לשדרות החשמונאים יש גינה. ומשם תראו הרבה רכבי למד
זו הפניה הזו?
צילום מסך 2023-01-04 220618.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה