היכן יש הגדרות לכיבוי?

• פותח הנושא sh12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;945038:
א. היכנסי להפעלה ותרשמי: Control Powercfg.cpl ואישור, בלשונית צריכת חשמל מתקדם (APM) תוודאי שמסומנת האפשרות "אפשר תמיכה בניהול צריכת חשמל מתקדם" ואם לא תסמני אותה.
ב. לוודא שהמערכת מעודכנת, ואם הותקן לאחרונה דרייבר חדש להסיר אותו.

אם לא עוזר לפנות לטכנאי.

נכתב ע"י פרסומון;945221:
התמונה שהבאתם זה על לחצן ההפעלה (הלחצן במארז המחשב).

אני יודעת, היא בתגובה לעצתו של ישראל.
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
ניסיתם את מה שכתבתי למעלה? (מאפיינים על התחל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;945465:
ניסיתם את מה שכתבתי למעלה? (מאפיינים על התחל)

כן, בדקתי,
יש שם "אפשריות" של שורת המשימות...אבל לא מצאתי מה שקשור למחשב...

עוד מעט יגיע למשרדי טכנאי לבדוק מחשב אחר, אבקש ממנו להראות לי גם לנקודה הזו.
בלנ"ד אספר כאן, מה התוצאה ואיפה טמונה התשובה...:eek:

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אני מקווה רק שהוא לא מסוג הטכנאים שלוקחים עוד 150 ש"ח עד 'בדיקת מחשב'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;945476:
תודה רבה. אני מקווה רק שהוא לא מסוג הטכנאים שלוקחים עוד 150 ש"ח עד 'בדיקת מחשב'...

ת'אמת שהוא נראה לי בסדר...
ולא אני המשלמת...;)

• הוסף לסימניות
יש ככ הרבה סיבות שיכולות לגרום לזה שאני חוטף כאב ראש רק מלרשום את כולם. זה דווקא בעיה די נפוצה ב XP בגלל המוגבלת שלו בתקנים כמו ACPI וכו ' (לכן גם היו ל XP המון בעיות עם מצב המתנה)

יש אתר (באנגלית) שמסדר טוב מאוד את כל הבעיות שיכולו לגרום לכשל בכיבוי של המחשב ב XP
כאן :
http://www.aumha.org/win5/a/shtdwnxp.htm

לפני שאתם (או הטכנאי שלכם) עובר שם על הרשימה , דבר ראשון הייתי מוודא שהמחשב נקי מוירוסים וכדו', דבר שני הייתי עושה אתחול בטוח (לרשום MCONFIG וכו' ) לוודא שאין איזה תוכנית שעולה עם המחשב שיכולה למנוע ממנו להכבות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;945475:
כן, בדקתי,
יש שם "אפשריות" של שורת המשימות...אבל לא מצאתי מה שקשור למחשב...

עוד מעט יגיע למשרדי טכנאי לבדוק מחשב אחר, אבקש ממנו להראות לי גם לנקודה הזו.
בלנ"ד אספר כאן, מה התוצאה ואיפה טמונה התשובה...:eek:

נו.....

• הוסף לסימניות
נכון להיום הוא לא הספיק הכל, ואחרי שהיה כמה שעות השאיר לי הוראות מה חסר לו להמשך...
ובזה אין שינוי, כנראה שג"כ לא ידע לפתור,
או שעדיין לא גמר את הדברים הקודמים שנתתי לו לתקן.
[כבר אמרו לי שאני מוצאת בעיות מתחת לכל מקש במקלדת ;):D;)]
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;946472:
נכון להיום הוא לא הספיק הכל, ואחרי שהיה כמה שעות השאיר לי הוראות מה חסר לו להמשך...
ובזה אין שינוי, כנראה שג"כ לא ידע לפתור,
או שעדיין לא גמר את הדברים הקודמים שנתתי לו לתקן.
[כבר אמרו לי שאני מוצאת בעיות מתחת לכל מקש במקלדת ;):D;)]
:)

נו.
שכחת מאיתנו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה