כמו כדורי קליקים/קורנפלקס מצופה וכד'
קטנטנים כאלה המיועדים לזרייה על וופל בלגי וכד'
בחנויות אפייה יש אריזות פיצפונות במחירים יקרים...
שואלת אם יש להשיג אריזות חיסכון לכמות גדולה יותר.
אין פוליבה בראשל'צ הם סגרו את החנותפוליבה בראשל"צ.
יש להם משלוחים
אוקיי, תודה על המידעאין פוליבה בראשל'צ הם סגרו את החנות
יש חנות רק בא. תעשייה רמלה
התמזל המזל לאסוף היום סחורה מחנות המפעל של פוליבהכמו כדורי קליקים/קורנפלקס מצופה וכד'
קטנטנים כאלה המיועדים לזרייה על וופל בלגי וכד'
בחנויות אפייה יש אריזות פיצפונות במחירים יקרים...
שואלת אם יש להשיג אריזות חיסכון לכמות גדולה יותר.
השף קונדיטור בית יוסף?התמזל המזל לאסוף היום סחורה מחנות המפעל של פוליבה
אז ככה:
להם אין מה שאת מחפשת, יש להם רק סוכריות צבעוניות או שוקולד באריזה של 1 ק"ג ובכשרות בד"צ עידה חרדית
אבל:
הם מוכרים בחנות כל מיני מוצרים לא שלהם ולא בכשרות העידה החרדית כמו שצילמתי,
ובנוסף הכל באריזות קטנות ולא באריזות של ק"ג
את הדברים המיוחדים שהם מוכרים אפשר לקנות אצל היבואן בשם "שף קונדיטור"
היתרון שיש לו גם באריזת ק"ג וגם בשקים
החיסרון הם נמצאים בעיר..אילת, אבל יש להם משלוחים לכל הארץ
זה האתר שלהם:
וזה מה שאת מחפשת קישוטים לעוגה:דף הבית < שף קונדיטור - חנות קונדיטוריה וציוד לאפיה
שף קונדיטור - דף הבית- חברה המתמחה בשיווק חומרי גלם ומוצרים לקונדיטוריה ולמטבח המקצועיchefconditor.co.il
שוקולד ומוצריו < שף קונדיטור < חנות קונדיטוריה וציוד לאפיה
שוקולד ומוצריו < שף קונדיטור > חברה המתמחה בשיווק חומרי גלם ומוצרים לקונדיטוריה > לבדוק מחיר >>>chefconditor.co.il
מי שאופה בבאופן מקצועי או בכמויות גדולות מאוד משתלם לקנות ב"פולביה" את כל החומרים לאפיה
אפשר לעשות הזמנה ברשת ולהגיע לאסוף במרום (המפעל בעיר רמלה)
צפה בקובץ המצורף 1520981צפה בקובץ המצורף 1520982צפה בקובץ המצורף 1520983צפה בקובץ המצורף 1520984צפה בקובץ המצורף 1520985צפה בקובץ המצורף 1520986
לפי מה שכתוב באתר שלהם זה הכשרות שיש להםהשף קונדיטור בית יוסף?
יש עוד כשרות?
צר לי שאין לי תשובה אין לי מושג מה זב קרם קינדר@המטבח של סימא אני רואה שאת מאוד מתמצאת
אני רוצה לקנות קרם קינדר למגולגלות קינדר, אני רואה שזה מאוד יקררר
איפה אפשר לקנות יחסית בזול??
(לא מסחרי)
הבנתיזה, למשל (השם המקורי זה קינדר בואנו, וכאן כתוב רק בואנו, אבל זה אותו רעיון)
צפה בקובץ המצורף 1521197
זה, למשל (השם המקורי זה קינדר בואנו, וכאן כתוב רק בואנו, אבל זה אותו רעיון)
צפה בקובץ המצורף 1521197
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים