היכן כדאי ללמוד אומנות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום ללימוד אמנות פלסטית בירושלים. מה אתן ממליצות?

• הוסף לסימניות
אמן במתנס רוממה.
מומלץ!

• הוסף לסימניות
את יודעת פרטים על הלימודים הללו: כמה זמן הלימודים? עם איזו תעודה יוצאים?
ועוד שאלה: את מלמדת שם?

• הוסף לסימניות
השאלה מה את בדיוק מחפשת.

אם מחפשת מקום שלומדים:
אמנות בצורה מקיפה (כולל: תולדות האמנות, רישום, ציור, פיסול וכד')
ובאווירה חרדית -
אז אמן זה (ככל הידוע לי) המקום היחיד שניתן לעשות זאת באווירה חרדית. אני מתכוונת לתכנית לימודי תעודה באמן, כ2-3 ימים בשבוע.
אני יודעת שיש באמן גם תוכנית מקיפה יותר כשלוחה של בצלאל לתואר ראשון - אבל איני מכירה מקרוב, אז לא יכולה להמליץ.
[מעבר לכך יש את "אמונה" שם יש תואר ראשון ותעודת הוראה - האווירה שם שונה. זה מוסד דתי, לא חרדי. לימודים של 3-4 שנים.]

אם את מחפשת ללמוד ולהתנסות בתחומים ספציפיים - למשל רק ציור, רישום, רק קרמיקה וכד' - אז אפשר למצוא מקומות נוספים שמלמדים קורסים/חוגים שונים

• הוסף לסימניות
ביררתי אצל אומן ולא מתאים לי כעת להשקיע בקורס מדי רציני. אני מחפשת קורס להכרה של חומרים ודרכי עבודה איתם

• הוסף לסימניות
בבית שמש- סטארט.
בירושלים אמן- סניף רוממה בלבד.
אין מקום אחר מקצועי לאמנות פלאסטית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה