דרוש מידע היכן כדאי לפתוח קופת גמל להשקעה לצורך מינוף?

• הוסף לסימניות
חשבתי אולי יצא לכם לשמוע ממישהו על מסלול כזה כמו ש @דניאל נבון כתב על מסלול מנייתי.
חיפשתי קצת בפורום פה, בינתיים לא מצאתי שום אשכול שמפרט מאנשים שנטלו הלוואות מקופ"ג ממי הם לקחו, וכמה אחוזים, ומאיזה מסלולים.
מגדל, כלל, ומנורה לכאורה נותנים הלוואה מהמסלול הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד ה. שלמה
ברצוני לפתוח קופת גמל להשקעה עם הפקדה חד פעמית של כמה עשרות אלפי שקלים
אשמח לשמוע מכם מה הדמי הניהול הממוצעים שנותנים בשוק ומה הם דמי ניהול הנחשבים לטובים במיוחד
אגב ראיתי באינפינטי יש קופת גמל להשקעה עם דמי ניהול של 0.42 הייתי שמח לדעת מדוע זה כזה זול האם זה כי הם באמת זולים ביחס לשאר או שיש שם חיסרון מובנה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@מקצועי בלבד @ה. שלמה
ברצוני לפתוח קופת גמל להשקעה עם הפקדה חד פעמית של כמה עשרות אלפי שקלים
אשמח לשמוע מכם מה הדמי הניהול הממוצעים שנותנים בשוק ומה הם דמי ניהול הנחשבים לטובים במיוחד
אגב ראיתי באינפינטי יש קופת גמל להשקעה עם דמי ניהול של 0.42 הייתי שמח לדעת מדוע זה כזה זול האם זה כי הם באמת זולים ביחס לשאר או שיש שם חיסרון מובנה
תודה רבה
בהצטרפות באינטרנט יתנו לך כולם כ0.7 עד 0.8.
בפניה לנציג מטעמם \ סוכן ביטוח, תקבל 0.55-0.6.
בפניה לסוכן ישיר של מגדל, והצטרפות למסלול כללי או הלכה, ולא S&P תקבל 0.4 - אח"כ תוכל להעביר, ללא הבטחה על דמי הניהול.
יש דרכים גם זולות יותר מקופת גמל להשקעה.
לפרטים כאן:

• הוסף לסימניות
בפניה לסוכן ישיר של מגדל, והצטרפות למסלול כללי או הלכה, ולא S&P תקבל 0.4 - אח"כ תוכל להעביר, ללא הבטחה על דמי הניהול.
לפרטים כאן:
אז מגדל הכי זולים?
וכן במידה ואני אפתח אצליהם ואז יעבור לאס אד פי 500 יש סיכוי שהם יוסיפו לי עמלות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפרטים כאן:
אשמח שתדריך אותי איך להשיג 0.4 במגדל
דרכך אפשר?

• הוסף לסימניות
אשמח שתדריך אותי איך להשיג 0.4 במגדל

כבר תקופה שלא התעסקתי בזה
תבדקו במיילים הבאים
להלן מספר סוכנים במגדל:
rinatma @ migdal.co.il
beharr @ migdal.co.il
noamal @ migdal.co.il
chevys @ migdal.co.il
אני לא סוכן, ולא עובד במגדל.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה הנתונים במיטב?

• הוסף לסימניות
מה הייתם עושים קופה גמל להשקעה ל 20 שנה

1. אנליסט גמל להשקעה עוקב מדדים גמיש (דמי ניהול 0.90)

1766508916180.jpg

2. קופת גמל להשקעה מסלול s&p500‏ בהראל (דמי ניהול 0.60)

אשמח למענה
תודה רבה והמשך יום נעים

• הוסף לסימניות
מה הייתם עושים קופה גמל להשקעה ל 20 שנה
1. אנליסט גמל להשקעה עוקב מדדים גמיש (דמי ניהול 0.90)
2. קופת גמל להשקעה מסלול s&p500‏ בהראל (דמי ניהול 0.60)
האם אתה חושב שמדדי ישראל יעשו ב20 שנה יותר ממדד S&P500 ?
אם כן לך על אנליסט
אם אתה חושב שארה"ב תוביל
לך על הראל

• הוסף לסימניות
האם אתה חושב שמדדי ישראל יעשו ב20 שנה יותר ממדד S&P500 ?
אם כן לך על אנליסט
אם אתה חושב שארה"ב תוביל
לך על הראל
עוקב מדדים גמיש זה מדדים ישראלים?

לגופו של עניין
רק אם מדדי ישראל יעשו יותר מהסנופי בפער משמעותי
כי אם לא הרווח יתקזז מול העלויות הגבוהות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה