כללי היכן כדאי לקנות פונטים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אשמח שתעזרו לי
היכן כדאי לקנות פוניטים המתאימים לעימוד ספרי קודש, עיצוב כריכות מודעות וכדו'

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
יש את פונטייפ שהוא ממש מתאים לצרכי החרדים יותר מכולם יש לו לכל סוגי הדברים תוכלי לראות באתר לפי אפיון

• הוסף לסימניות
פונטביט גם מומלץ מאוד

• הוסף לסימניות
פונטים פלרון לעימוד ספרי קודש
יש של פונטייפ

• הוסף לסימניות
אי אפשר בלי פונטביט, ואי אפשר בלי פונטייפ [למרות שיהיו כאלו שיגידו 'שאפשר']
השאלה היא עם מה להתחיל.
התשובה היא, שזה תלוי בתקציב שלך, פונטייפ יותר זול לחבילות קטנות, פונטביט יותר יקר.
אבל בסופו של יום צריך לקנות משניהם חבילה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;2408433:
אי אפשר בלי פונטביט, ואי אפשר בלי פונטייפ [למרות שיהיו כאלו שיגידו 'שאפשר']
השאלה היא עם מה להתחיל.
התשובה היא, שזה תלוי בתקציב שלך, פונטייפ יותר זול לחבילות קטנות, פונטביט יותר יקר.
אבל בסופו של יום צריך לקנות משניהם חבילה

למען האמת זה סוד ששש.. ואל תגלו אותו לאף אחד (: עם קצת יצירתיות וראש פתוח אפשר להסתדר אפילו עם הפונטים של גוטמן שיש בכל מחשב..

• הוסף לסימניות
שכחו להזכיר את מאסטר פונט- להם להבדיל יש מבצעים לחבילות קטנות / גדולות
יש להם פונטים מעולים לכתבי קודש ובכלל...

• הוסף לסימניות
לספרי קודש חייבים פלרון, ואת זה אפשר להשיג הכי בזול אצל פונטייפ.
לשאר דברים אני חושב שקשה להסתדר בלי פונטביט.

• הוסף לסימניות
יש לי פונטייפ וזה מצויין, המחיר לתמורה שווה במיוחד.
אבל מאוד חסר לי שאין שם משהו שמזכיר אפילו במשהו את:
ליבורנו
קידוש
מרקש
ספרדי
של פונטביט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה