היכן לומדים תרפיה באומנות- ופסיכודרמה

• הוסף לסימניות
ערב טוב
האם יש למישהו מידע היכן כדאי ללמוד פסיכודרמה ותרפיה באומנות- לימודים עד לתואר שני, היכן מומלץ לעשות את התואר הראשון - אני יודעת שזה מסלול ארוך, אני מבררת בשביל בחורה בת 18 חרדית - כמובן במסגרת חרדית
בבקשה למי שיש מידע והמלצות אשמח להעזר!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שמעתי שנפתח במבחר מסלול של תואר שני בתרפיה באומנות, אבל צריך לברר לעומק מאיפה בדיוק התואר (אוניברסיטת חיפה אולי?)
אין יותר מידי מקומות בכלל ללימוד תרפיה באומנות, ק"ו לא במסגרת חרדית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1202845:
שמעתי שנפתח במבחר מסלול של תואר שני בתרפיה באומנות, אבל צריך לברר לעומק מאיפה בדיוק התואר (אוניברסיטת חיפה אולי?)
אין יותר מידי מקומות בכלל ללימוד תרפיה באומנות, ק"ו לא במסגרת חרדית.
בהצלחה!

תודה, ראיתי את הפרסום שלהם, רק צריך קודם את התואר הראשון כדי להתקבל ללימודי התואר השני.
אשמח לשמוע אם מישהי למדה את המקצוע הזה או מכירה מישהי כזאת
תודה

• הוסף לסימניות
בלומדה יש מסלול של 3 שנים בתרפיה באומנות עם חטיבת פסיכודרמה
תואר ראשון עושים בתחום אחר ובמקום אחר (חינוך, פסיכולוגיה, וכו)
התעודה היא של מכללת ליפשיץ אך מחייבת תואר ראשון ממקום אחר.
תוכלי לפנות באישי לפרטים נוספים

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שסיימה תואר שני בתרפיה באומנות, (לא חושבת שזה היה במקום חרדי)
עם תעודה בינלאומית מעולה, עובדת בתחום עד מעל הראש, (בודדות החרדיות שיש להן כרגע תואר ואישור ממשרד הבריאות לעבוד בזה,

אם זה מעניין אותך - תצרי איתי קשר במייל שבחתימה ואקשר אותך אתה.

• הוסף לסימניות
תראפיה באמנות ופסיכודרמה אלו רק תארים שניים. בכל מקרה צריך תואר ראשון וכדאי לברר איזה תארים ראשונים נכללים (צריך קורסים מסוימים בתואר הראשון)

• הוסף לסימניות
אני בדרך ללמוד תרפיה באמנות (כנראה עוד שנה וחצי)
אני מבררת על מבחר. זה המקום החרדי היחיד שנותן תואר אמיתי (נראה לי מאוניברסיטת חיפה)
בלומדה - זה לא תואר אמיתי.
את התואר הראשון עשיתי באמנות במכללת אמונה. מכללה לא חרדית

• הוסף לסימניות
המקום המקצועי הוא דוד ילין, לא מומלץ מבחינה דתית כמובן.
אפשר גם במכללה ירושלים בבית וגן, נפרד, כשר וכו'... רק צריך לברר אם זה לימודי תעודה בשילוב תואר במקצוע אחר, או תואר במקצוע עצמו.

• הוסף לסימניות
במכללה בבית וגן זה בודאות לא תואר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1203794:
במכללה בבית וגן זה בודאות לא תואר.
עד כמה שידוע לי יש שם תואר בתרפייה במוסיקה.

• הוסף לסימניות
גם במוזיקה זה לא תואר. בודאות!

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב...
משהו התקדם מאז?
אני מבררת על לימודי תואר ראשון בפסיכודרמה או תרפיה באומנות.
ולא מוצאת...
האם יש מקום חרדי ללימודי תואר ראשון ?
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב...
משהו התקדם מאז?
אני מבררת על לימודי תואר ראשון בפסיכודרמה או תרפיה באומנות.
ולא מוצאת...
האם יש מקום חרדי ללימודי תואר ראשון ?
אשמח לתגובות
תרפיה באומנות או פסיכודרמה זה לימודים לתואר שני בלבד.

• הוסף לסימניות
תרפיה באומנות או פסיכודרמה זה לימודים לתואר שני בלבד.
אז איך לומדים תרפיה באומנות ופסיכודרמה?
אם יש לי תואר ראשון בחינוך-אני פשוט ממשיכה לתואר שני וככה מקבלים אותי?
ואם אין לי תואר ראשון? מה עושים?

• הוסף לסימניות
אז איך לומדים תרפיה באומנות ופסיכודרמה?
אם יש לי תואר ראשון בחינוך-אני פשוט ממשיכה לתואר שני וככה מקבלים אותי?
ואם אין לי תואר ראשון? מה עושים?
אם התואר הוא אקדמי אז צריך לבדוק איזה קורסים את צריכה להשלים כדי להמשיך לתואר השני.
זה יכול להיות קורסים באמנות / בדרמה, וזה יכול להיות קורסים בפסיכולוגיה או סטטיסטיקה
אם אין תואר ראשון, אז עושים את התואר הראשון הכי קל, מהיר וזריז ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה