דרוש מידע היכן משיגים עור של בהמה ?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
במסגרת הדגמה לתלמידים אני מעוניין להדגים להם הפשטת עור {חלק מל"ט אבות מלאכה} אשמח מאד לשמוע היכן ניתן להשיג חתיכת עור קטנה של בהמה.
תודה רבה.
נ.ב. עדיף מאד באזור המרכז

• הוסף לסימניות
זה ממש דחוף לי אשמח לכל מידע בנושא גם לא באזור המרכז. תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא כל כך ברור מה אתם מבקשים
עור של בהמה מפשיטים בבית המטבחיים
אתם מחפשים סתם עור של בהמה שכבר הופשט?
זה צריך להיות של בע''ח כשר?

• הוסף לסימניות
לא כל כך ברור מה אתם מבקשים
עור של בהמה מפשיטים בבית המטבחיים
אתם מחפשים סתם עור של בהמה שכבר הופשט?
זה צריך להיות של בע''ח כשר?
תודה רבה. אני מחפש חתיכת עור של כל בהמה לא דווקא כשרה העיקר שיראו פיסת עור {אפילו אחרי עיבוד.}

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אני מחפש חתיכת עור של כל בהמה לא דווקא כשרה העיקר שיראו פיסת עור {אפילו אחרי עיבוד.}

במפעלים שמייצרים מוצרי עור יהיו שאריות

בחנות שמוכרת קלף לסופרי סת"ם.
תודה רבה על כל הסיוע אשמח לשמוע היכן משיגים את כל האנשים- מפעלים הללו.

• הוסף לסימניות
עור בהמה מצוי יותר בידי יצרני יודאיקה מעור (תיקי טו"ת וכו') יותר מאשר סופרי סת"ם שיש להם קלף מעובד.

• הוסף לסימניות
הצעה הזויה ויקרה
יש אצל הערבים בעיר העתיקה
בעיקר שטיח מעור כבש מאד מרשים וממחיש
זמן רגוע כמו חול המועד מהכותל לשער יפו מתאים

אולי הת"ת ירצה להשקיע...
בת"ת שלנו
המנהל קנה אבניים לטחינת חיטה
קרניים של אילים גולמיים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה