בקשה היכן ניתן להשיג כדורי מלטונין במחיר מוזל?

• הוסף לסימניות
אם יש משהו שיודע היכן ניתן להשיג כדורי מלטונין אשמח שיתקשר 0548439448
תודה

• הוסף לסימניות
אם יש לך מי שיביא לך מאמריקה
שם זה מאד זול

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות מלטונין של מקסי הילט
5 מ"ג
בירושלים
אמזו לא שולחים כרגע, וכבר כמה שבועות מנסה להשיג מישהו שיביא לי מארה"ב
בארץ איפה שהיינו קונים- אין כרגע

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בקופה, אם יש התוויה מתאימה מהרופא.
לטווח רחוק - שבועיים + - אפשר להזמין מאייהרב, ממש זול

• הוסף לסימניות
בקופה מלטונין של מקסי הילט??
ואיך מזמינים מאייהרב? יש קישור?

• הוסף לסימניות
בקופה מלטונין של מקסי הילט??
אני חושב שיש כאן שגיאה, אולי אני טועה בנתונים, אבל זה מה שזכור לי: למלטונין, כמדומני צריך מרשם רופא ולקנות בבית מרקחת. למקסי הלס יש תוספי תזונה ויש להם תחליף טבעי למלטונין. אשר אינו זקוק למרשם רופא ויכול להימכר גם בבי טבע וכו'.

• הוסף לסימניות
אכן, זהו תוסף תזונה אבל למרבה הצער משום מה אסור למכור אותו בארץ. באה"במוכרים אותו בכל סופר מזדמן.
גם אמזון יכולים לשלוח את כל תוספי התזונה של מקסי הילט אבל לא מלטונין.
תכלס, אני מחפש נואשות מלטוין של מקסי הילט במינון 5 או 3 מ"ג

• הוסף לסימניות
אבל למרבה הצער משום מה אסור למכור אותו בארץ
מעניין, שמעתי על מכרים כאן בארץ שמשתמשים בזה, כמדומני מחנות טבע. ראיתי גם מודעות בלוחות ברחוב לגבי המוצר.

• הוסף לסימניות
5 מ"ג זה קצת הרבה
בדקת שזה המינון שאת צריכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה