דרוש מידע היכן ניתן להשיג קסקט קטיפה כחול-דחוף

• הוסף לסימניות
יש לך תמונה של הקסקט שהם מוכרים שם או את יודעת איך אני יכולה להשיג תמונה? פשוט אני מבני ברק והייתי שמחה לראות זאת מראש
תתקשרי לבוסית יש לה בחנות טאבלט היא תצלם לך לאה פישר 0527655280 בהצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי הכובע, אם השגת אשמח לשמוע פרטים, תודה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מחפשת כובע קסקט כחול לילד בן 2/3 לחתונה
אשמח להשאיל/לרכוש אם יש כאן מישהו שיש לה
בג'ימייל ch6731388

או אם יש לכם רעיון איפה ניתן לקנות בבני ברק

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מעוגמת נפש שהייתה לי בפורים לפני כמה שנים,
הלכתי ורכשתי קסקט ב-40 שקל ואח"כ ראיתי יותר יפים ב-11 שקל!!! :(
ממליצה תמיד להתארגן מראש... [מדברת בעיקר לעצמי :) ]

• הוסף לסימניות
צריכה את זה לחתונה בתחילת שבוע הבא, לא אספיק להזמין...
איפה קנית ב- 40 שקל? בבני ברק?

יש אולי לעוד מישהו להשכיר/למכור כובע קסקט כחול?
או מישהו שיודע איפה ניתן לקנות?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם כובע קסקט בצבע בז /אוף ווייט -דחוף לקנות או להשכיר
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
מחפשת קסקט שחור (עדיף קטיפה) לילד בן שנה וחצי
ואם יש למישהי גם פפיון בייבי(שהוא רק מתלבש על הכפתור ולא ממש פפיון קשור סביב הצוואר)
לרייצ'ל H יש משהו כזה - מצרפת תמונה אם למישהו יש משהו בסגנון
אני ממש אשמח - צריכה לחתונה עוד חודש - לא אכפת לקנות / לשכור
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Rachel-h-hats-Side-0-3.jpg
    Rachel-h-hats-Side-0-3.jpg
    KB 166.8 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה