דרוש מידע היכן ניתן לרכוש מכשיר טלפון מוגן/הדרן יד שנייה??

• הוסף לסימניות
לצורך רפואי דרוש לי מכשיר טלפון שניתן להתקין עליו אפליקציה רפואית מסויימת עם אפשרות לשלוח סרטונים לרופא המטפל וכן שיחת ווידאו.
בהדרן המחיר מעל 2,000 ש"ח למכשיר מכיוון שמדובר במכשיר דגם חדיש ,הדגמים הישנים נגמרו.
חבל לי להוציא כזה סכום על מכשיר חדש בזמן שמכשיר פשוט יותר גם טוב לי.
אשמח למידע היכן ניתן לרכוש מכשירים כאלו יד שנייה (אפשרי גם מכשיר ללא חסימה , ברררתי בהדרן ואפשר לשים חסימה גם על מכשיר שמביאים להם)
או אם יש כאן למישהו למכור או להשאיל לתקופה זה יעזור לי מאוד.
המייל שלי:
shoshicohen37אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
הבעיה שלצורך שאת צריכה צריך דגמים יקרים לא סתם מכשיר פשוט והדגמים היקרים עולים יקר גם שהם לא הדרן.
שימי לב! בהדרן ניתן לצרוב רק מכשירי סמסונג ורק את רובם לא את כולם
תןכלי לפנות אלי פה באישי או במייל a0548499993אין לכתוב כתובת מייל כדי לבדוק אם זה נתמך. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לצורך רפואי דרוש לי מכשיר טלפון שניתן להתקין עליו אפליקציה רפואית מסויימת עם אפשרות לשלוח סרטונים לרופא המטפל וכן שיחת ווידאו.
בהדרן המחיר מעל 2,000 ש"ח למכשיר מכיוון שמדובר במכשיר דגם חדיש ,הדגמים הישנים נגמרו.
חבל לי להוציא כזה סכום על מכשיר חדש בזמן שמכשיר פשוט יותר גם טוב לי.
אשמח למידע היכן ניתן לרכוש מכשירים כאלו יד שנייה (אפשרי גם מכשיר ללא חסימה , ברררתי בהדרן ואפשר לשים חסימה גם על מכשיר שמביאים להם)
או אם יש כאן למישהו למכור או להשאיל לתקופה זה יעזור לי מאוד.
המייל שלי:
shoshicohen37אין לכתוב כתובת מייל
מכירה משהו שמעוניין למכור את המכשיר של הדרן שלו והוא השתמש בו רק 4 חודשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יתאים לצורך הרפואי הנ’’ל

• הוסף לסימניות
ויש אפשרות שמחזירים את זה להדרן ומקבלים החזר?
כי הוא ממש רוצה להתפטר מזה הוא לא רוצה את זה אצלו בבית וקנה את זה לצורכי עבודה אבל עזב את העבודה הזאת לאחר תקופה קצרה

• הוסף לסימניות
מכירה משהו שמעוניין למכור את המכשיר של הדרן שלו והוא השתמש בו רק 4 חודשים
סליחה שאני מקפיצה את האשכול, אבל זה עדיין רלוונטי?
אני מחפשת בדחיפות מכשיר הדרן או נתיב יד 2, לא משנה איזה דגם!
בדחיפות רבה רבה!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה את האשכול, אבל זה עדיין רלוונטי?
אני מחפשת בדחיפות מכשיר הדרן או נתיב יד 2, לא משנה איזה דגם!
בדחיפות רבה רבה!
אם זה עדיין רלוונטי.
יש לי מכשיר כזה למכירה ביד 2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה