היכן קונים רולאפ

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצלם ילדים על רקע אחיד בגודל של מטר על 2 מטר.
חשבתי על מתקן נשלף כמו שמשונית (רולאפ).
מה דעתכם?

מה המחיר וכו'?

• הוסף לסימניות
לדעתי רולאפ לא ישמש טוב לצילום ילדים או בכלל,משום שתאלץ לשחק הרבה בתאורה (השימשונית די מחזירה אור)ובמידה ותשתמש בפלאשים תתחיל להסתבך שהילד לא "ישרף"אלא אם כן אתה מיומן מאוד...
השימוש הטוב ביותר הוא בד,שלא מחזיר אור...תנסה להכנס לאתר של וילנסקי או פוטופריק בטוחה שתמצא פתרון טוב שם.בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;571538:
אני רוצה לצלם ילדים על רקע אחיד בגודל של מטר על 2 מטר.
חשבתי על מתקן נשלף כמו שמשונית (רולאפ).
מה דעתכם?

מה המחיר וכו'?

נראה לי שריפלקטור ענק בגודל המבוקש יעלה לך סכום דומה
ועליו אתה יכול להלביש בדים שונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;576113:
נראה לי שריפלקטור ענק בגודל המבוקש יעלה לך סכום דומה
ועליו אתה יכול להלביש בדים שונים...

יש לך לינק לריפלקטור?
הבנתי ששמשונית היא מחזירה אור כמו מפל, כך שעם מפל, אני ב"ה מסתדר יפה.
מה גם שקבלתי מחיר הוגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה