עזרה הילדים בחופש מחר ? קחו אותם למוזיאון זה בחינם !

• הוסף לסימניות
עכשיו חזרנו ממוזאון המדע, היה מפוצץ אבל בכל אופן שווה,
הילדים מאוד נהנו, בני 6 ו 5,
תודה רבה @אות לי

• הוסף לסימניות
ברור,
המלצתי רק על סמך ידיעה והכרות.

• הוסף לסימניות
עכשיו חזרנו ממוזאון המדע, היה מפוצץ אבל בכל אופן שווה,
הילדים מאוד נהנו, בני 6 ו 5,
תודה רבה @אות לי
שמח לשמוע ותודה לכם
קוראים לזה הכרת הטוב, מצרך נדיר מאוד במחוזותינו.

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצה @אות לי , והפרוט בהחלט סייע.
היינו שם היום וכולם מגדול(10) עד קטן (2) נהנו מאוד.
היה עמוס אבל לא צפוף.
המדבקות בכניסה יעילות מאוד (הטושים דווקא היו בסדר!)
תחנת האוטובוס ממש מתחת למוזיאון.
ישבנו עם הקטנים בחצר , הם שיחקו והגדולים שוטטו בין המוצגים.
תערוכת האופניים עניינה בעיקר את המבוגרים. בכל אופן עלינו ישר לשם ונעמדנו בתור למנהרת הרוח כעצתכם.
לסיום נתנו לכל המעוניין להשתכשך במזרקה הקטנה שבחוץ. זה היה החלק הכי טוב של היום החם הזה...:cool:

• הוסף לסימניות
יש עוד הרבה מוזיאונים מעניינים ומרתקים
אממה?
איפה שלא הייתי אני לא ממליץ
ואני לא אוהב קריאות בסגנון "איפה אתם..."

אנחנו הולכים עוד מעט למוזיאון אחד שלטעמי הכי שווה
אם הכל יעבור בשלום ואם הם לא "מוכרים שם כרטיסים בשבת" אני ישתף מה ואיך היה.

נו, מחכים לעדכון חם מהיום...
ותודה על השיתוף, המאמץ והדאגה (אפילו שבסוף לא הלכנו) זה נקרא קידוש ה'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה