- הוסף לסימניות
לעבור
בטח אם לפי הכותרת הילדים בסכנה.
בטח אם לפי הכותרת הילדים בסכנה.
מיד כשראיתי את ההודעה זה היה מוכר לי מאודיש לי שכינה בבנין שמשתמשת בן שלה להפריע לילדים שלי לזרוק אליהם אבנים מקלות וכו...
הילדים ממש מפחדים לצאת מהבית לבד
והמצב ניהיה יותר ויותר מורכב....
לפני כחודש זרקה לי ביצים מאחורי הדלת ומקללת קללות שבחיים לא קיללו אותי ככה
המשטרה לא עושה כלום. וגם כי הוא קטין
הלכתי לבית משפט שיהיה לי צו הרחקה השופט לא הביא לי כי היא חד הורית וילד חינוך מיוחד
מה אתם מציעים לי עוד לעשות???
חס וחלילה בחיים לא פונים לרווחה אין כאב הכי גדול מאמא שלוקחים לה את הילד לעולם לאלפנות לרווחה.
ולדווח שהאמא שלו מכוונת אותו
וכך אולי יעצרו את האמא אבל גם ירחיקו אותו ממנה
איזה יופי!!!רציתי לעדכן
שברוך ה היא עברה דירה.
עשיתי את הסגולה של ה 18 נרות.
אין עוד מלבדו
אלף כל, זו לא הגישה של הרווחה כיום. כמו שאמרו כולם - היום צריך להאיבק כדי שהרווחה בכלל תתייחס אליך.חס וחלילה בחיים לא פונים לרווחה אין כאב הכי גדול מאמא שלוקחים לה את הילד לעולם לא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים