- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1716531:אוי הער האט דארטן גימאכט צרות מיט בושות.![]()
??????
אפשר תרגום?
נכתב ע"י יוסף צבי;1716522:את הא-ב עם הרבי הוא רצה ללמוד?![]()
נכתב ע"י רוצה טוב;1716537:לפי התמונות שאתם מעלים זה נראה שרק הילד שלי כך![]()
זו הייתה כנראה חברה שלי, אני ראיתי את התמונות ששלחת לה בחירה והיא הייתה פשוט המומה, היא לא האמינה שתצא לה אפילו תמונה אחת נורמלית, ובסוף היו לה תמונות יפהפיות ונראה שם שהילד ממש משתף פעולה יפה.נכתב ע"י 0405 שירה;1716070:היום קיבלה ממני אמא לילדון כזה אלבום ממני והיא ממש לא האמינה למה שיצא )קוד:
נכתב ע"י grafix;1716588:זו הייתה כנראה חברה שלי, אני ראיתי את התמונות ששלחת לה בחירה והיא הייתה פשוט המומה, היא לא האמינה שתצא לה אפילו תמונה אחת נורמלית, ובסוף היו לה תמונות יפהפיות ונראה שם שהילד ממש משתף פעולה יפה.
(ילד בשם אברמי?)
נכתב ע"י קקטוס;1716480:זה לא רק ילדים
לפעמים פוגשים אנשים בוגרים שפשוט שונאים להצטלם
זאת יכולה להיות הכלה בעצמה (היא תעמוד בנימוס ותעשה מה שאומרים לה, אבל מרגישים את קוצר הרוח בתוך דקות ספורות)
ואותם אי אפשר להפשיר עם בובה של הלו קיטי וכמה סוכריות..
נכתב ע"י msphoto;1716814:ואותם אי אפשר להפשיר עם בובה של הלו קיטי וכמה סוכריות..
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1716515:דעתי בעניין הוא שצלמת שלא מצליחה להוציא תמונות טובות {ואפילו מחוייכות}
מילדים הכי סרבנים. אין לה את הגישה הנדרשת לצילום...
וגם זה יגיע עם הזמן...
ולגבי דרכי השכנוע.
פשוט מאוד:
בד"כ כל צלמת יודעת מיד לזהות עם מי יש לה פה עסק.
ואם זה לא מריח לה הכי חלק.
יש את הסוכריות. ויש את המפריחי בלונים. ויש את הדובונים המצחיקים ששמים מעל המצלמה. וכו'
ובכן גם סוכריות בכיסים וכו' לפעמים גם ה"אמא" מצטרפת לתמונה בצד בלי לנגוע בילד כלל.
וה"פוטושופ" "מסלק אותה".
ו... הכי הולך אצלי: טוב עכשיו מלכי מצלמת רק את חני ואת מירי.
או: עכשיו לא מחייכים למצלמה .{כשזה אנטי זה הכי עוזר.}
והעיקר... המוווווון סבלנות.
מאחלת הרבה נחת אפי' שאין לו אלבום מרגש במיוחד![]()
נכתב ע"י רוצה טוב;1716537:לפי התמונות שאתם מעלים זה נראה שרק הילד שלי כך![]()
עד שגם לך יבוא היום... אל תגידי כוחי ועוצם ידי...נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1716515:דעתי בעניין הוא שצלמת שלא מצליחה להוציא תמונות טובות {ואפילו מחוייכות}
וגם זה יגיע עם הזמן...
ולגבי דרכי השכנוע.
פשוט מאוד:
בד"כ כל צלמת יודעת מיד לזהות עם מי יש לה פה עסק.
ואם זה לא מריח לה הכי חלק.
יש את הסוכריות. ויש את המפריחי בלונים. ויש את הדובונים המצחיקים ששמים מעל המצלמה. וכו'
ובכן גם סוכריות בכיסים וכו' לפעמים גם ה"אמא" מצטרפת לתמונה בצד בלי לנגוע בילד כלל.
וה"פוטושופ" "מסלק אותה".
ו... הכי הולך אצלי: טוב עכשיו מלכי מצלמת רק את חני ואת מירי.
או: עכשיו לא מחייכים למצלמה .{כשזה אנטי זה הכי עוזר.}
והעיקר... המוווווון סבלנות.
מאחלת הרבה נחת אפי' שאין לו אלבום מרגש במיוחד![]()
בבקשהנכתב ע"י ז סימי;1716541:??????
אפשר תרגום?
נכתב ע"י יצירתית;1717834:עד שגם לך יבוא היום... אל תגידי כוחי ועוצם ידי...
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1716515:דעתי בעניין הוא שצלמת שלא מצליחה להוציא תמונות טובות {ואפילו מחוייכות}
וגם זה יגיע עם הזמן...
את מתכוונת שאין לה גישה לילדים.
צילום וילדים לא חייב ללכת יחד.
אני לדוגמא הולכת על כלות וניו בורן[ עם תינוקות אני מסתדרת נהדר] כי אין לי סבלנות לילדים כ''כ, אני חושבת שכל צלמת [ ולא רק בצילום] צריכה ללכת על מה שהיא מתחברת ומצליחה בו. אין ענין להכריח את עצמינו למשהו שהוא לא אנחנו.
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1716515:ולגבי דרכי השכנוע.
פשוט מאוד:
... ויש את הדובונים המצחיקים ששמים מעל המצלמה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים