דרוש מידע הילד רטוב .....

• הוסף לסימניות
בן כמה הוא? הוא טיפוס מזיע גם ביום?
בדקתם הפרעת נשימה בשינה? משמיע רעש במהלך השינה? זז הרבה?

• הוסף לסימניות
היה את זה לבן שלי ואם הילד בריא ואין שום קושי לבבי[מולד לא להלחץ הבן שלי כשנולד היה לו פיגור במשהו מההתפתחות של הלב שזה בעצם תהליך שקורה לכל תינוק ואצלו זה קרה יותר לאט] אזאמרו לנו שיתכן וזה קשור תכלס זה עבר ב''ה והכל בסדר בהצלחה

• הוסף לסימניות
בן כמה הוא? הוא טיפוס מזיע גם ביום?
בדקתם הפרעת נשימה בשינה? משמיע רעש במהלך השינה? זז הרבה?
כן מזיע גם ביום
רק שבלילה הוא ממש רטוב
היה הפרעת נשימה והסתדר ב"ה
כרגע ישן רגוע ....

• הוסף לסימניות
היה את זה לבן שלי ואם הילד בריא ואין שום קושי לבבי[מולד לא להלחץ הבן שלי כשנולד היה לו פיגור במשהו מההתפתחות של הלב שזה בעצם תהליך שקורה לכל תינוק ואצלו זה קרה יותר לאט] אזאמרו לנו שיתכן וזה קשור תכלס זה עבר ב''ה והכל בסדר בהצלחה
לא קשור!

• הוסף לסימניות
שלום,להרגע במיידי. כך זה אצל תינוקות רבים. יש להם חילוף חומרים מאד מהיר והם מייצרים הרבה חום ולכן מזיעים. כמעט תמיד זה בראש שהוא האיבר הגדול ביותר שלהם. אין כל מקום לדאגה-הוא בריא. תשובת מומחה | מאת: ד"ר דניאל שינהרhttps://www.doctors.co.il/forum-31/message-459114/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה