- הוסף לסימניות
אז מה נראה לך? האם לא כדאי להגיע מהכותל?יכול להיות שזה נכון רישמית, ביימי ההילולה זה כנראה לא יהיה בדיוק ככה...
אז מה נראה לך? האם לא כדאי להגיע מהכותל?יכול להיות שזה נכון רישמית, ביימי ההילולה זה כנראה לא יהיה בדיוק ככה...
חשבתי להגיע מהעיר, אבל בסוף זה לא יסתדר לי. ראיתי במפה שיש אפשרות ללכת ברגל, השאלה היא אם זה נכון וכמה זמן זה לוקח.בעיקרון אם אתה לא גר בעיר העתיקה וממילא מגיע מהעיר אז זה ממש על הדרך לכותל למה ללכת עד לכותל ואחרי זה לחזור עם אוטובוס לכיוון הר הזיתים פשוט נראה לי שכדאי לרדת לפני ואחרי זה להמשיך לכותל מאותה התחנה שירדת בה
וואי, תודה רבה! אבל אני לא מבינה, כתוב שם שההגעה היא באוטובוסים 51 א ועוד אוטובוס החל מהשעה 18:30, האם זה אומר שלפני כן (נניח אחרי 17:00) אי אפשר להגיע? האם זה אומר ששאר האוטובוסים לא פעילים??
קו 51 היא קו הפועל באופן קבוע פעמיים ביום כל השנה, באזור השעה 14:00 ו-17:00 בערך.וואי, תודה רבה! אבל אני לא מבינה, כתוב שם שההגעה היא באוטובוסים 51 א ועוד אוטובוס החל מהשעה 18:30, האם זה אומר שלפני כן (נניח אחרי 17:00) אי אפשר להגיע? האם זה אומר ששאר האוטובוסים לא פעילים??
התגבור מתחיל בשעה 18:30היום בבוקר ואחרי הצהרים יש תגבור? או לרדת בכותל וללכת ברגל?
לא צריך לרדת בכותל צריך לרדת בתחנת דרך יריחו/דרך העופל ומשם זה מאוד קצר פשוט לפנות שמאלה ואז ימינה ומגיעים בפרט אם יש הרבה אנשים... רואים לאיפה כולם הולכים...או לרדת בכותל וללכת ברגל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים