- הוסף לסימניות
תחושה סובייקטיבית, קצת רחוק מהשמצהזה השמצה
כל התגובות עד עכשיו לא אמרו כך
בסך הכל כל האשכול הזה הוא אוסף של דעות ולא של עובדות
תחושה סובייקטיבית, קצת רחוק מהשמצהזה השמצה
כל התגובות עד עכשיו לא אמרו כך
אז מן הראוי שגם הודעתך תשדר שזו דעתך האישיתתחושה סובייקטיבית, קצת רחוק מהשמצה
בסך הכל כל האשכול הזה הוא אוסף של דעות ולא של עובדות
התייחסתי בהודעתי לעובדות פיזיות שקרו,אז מן הראוי שגם הודעתך תשדר שזו דעתך האישית
ולא כעובדה מציאותית.
אז תכתובהתייחסתי בהודעתי לעובדות פיזיות שקרו,
בניגוד לאסתטיקה שנתונה לפרשנות אישית
הבעיה בכל ההיימישע טיילערס
שניקיון אסתטיקה ודרך ארץ זה אחד מהצדדים הקצת פחות מאוד חזקים שלהם וד"ל
אני חושב שכל מי שהגיב כאן תיאר את החוויות שלו ולא את ההשערות שלואז תכתוב
אני חוויתי כך וכך, ולכן אני חושב שהם לא מצטיינים ב...
ולא כפי שכתבת, הבעיה, כי זה רק לאור חוויותיך האישיות.
צודק,אני חושב שכל מי שהגיב כאן תיאר את החוויות שלו ולא את ההשערות שלו
תרצו לבקש מהמנהלים לערוך את כל ההודעות ולכתוב בהתחלה "חוויתי: ..." ?
בשמחות שלנו תמיד לקחנו רק היימישע טיילערס.
עלה לנו הרבה יותר יקר מלשכור כמה פרחחים, אבל השיקול שהיה משמעותי אצלי זה לאן הולך הכסף.
מלצר מהיימישע טיילערס ישתמש בכסף להוצאות של בית של תורה! מה שאי אםשר להגיד על כמה נערים ונערות פוחזים.
לפני כל הדיבורים על פרחחים ובושם, לדעתי זה השיקול הכי משמעותי:כמובן טיפ נתנו כפול מהמקובל ובכייף זה סה"כ כסף שהולך לדברים כשרים.
הכללה סטריאוטיפית חסרת הגיון ובסיסהבעיה בכל ההיימישע טיילערס
שניקיון אסתטיקה ודרך ארץ זה אחד מהצדדים הקצת פחות מאוד חזקים שלהם וד"ל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים