דרוש מידע היסטוריה

• הוסף לסימניות
איך אפשר לזכור גורמים ותוצאות בכל נושא? זה מבלבל. מה עושים?
כל כמה דקות אני מגלה ששכחתי.
בבקשה תעזרו.

• הוסף לסימניות
באיזה נושא?
אולי אזכר מה עזר לי כשלמדתי...

• הוסף לסימניות
כל הנושאים לחוץ.
מלחמת האזרחים
מהפכות ברוסיה
שלטון טוטליטרי
ועוד....
הכללל

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי זה פשוט טבלאות (בד"כ).
לכתוב גורמים, סיבה, תוצאה.
סוגי שלטון - איפה? הגדרה של הסוג וכו'.
מהפכה - תכתבי לך מפורט למה ואיך זה קרה. מי שלט לאחר המהפכה. כמובן מה היה מצב היהודים לפני ואחרי.
מלחמת האזרחים
בארה"ב???

אבל לא ממש חכמה שאני אכתוב לך מה יכול לעזור כי אני מאוד אהבתי היסטוריה...
מה שכן, נסי ללמוד מתוך חשק וכמו סיפור. אל תלמדי כי צריך!!!
תחשבי שזו הנאה ולא חובה...

בהצלחה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא אהבתי היסטוריה
בטח לא אהבתי ללמוד למבחנים
מה שעזר לי בכל אופן זה ללמוד בעל פה את כל החומר
רק כך זכרתי
לא סימנים ולא טבלאות
במלל של המחברת כולל עמוד וצד, זה ממש עזר לי

• הוסף לסימניות
תסבירי לעצמך בצורה ברורה מה קדם למה למה ולמה זה גרם לזה לדוג'במאפייני המלחמה הקרה 1 ארצות אירפה ירדו מגדולתן ובעקבות זה 2 רוסיה וארה"ב נהיו מעצמות עולמיותבעקבות זה היה 3 מתח בין גושי ובעקבות זה4 היה ריגול הדדי וכו' וכו'

לי זה מאוד עוזר ובהצלחהההההה ממני אחות לצרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה