עזרה היפוך אותיות

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה מוכנה בפוטו שופ - שאני צריכה לשנות רק מילים (את העבודה לא אני עשיתי)
שאני רוצה לשנות את המילים זה נכתב לי הפוך - כלומר במקום לכתוב שבט - זה נכתב הפוך ונהיה לי המילה טבש
משהו יודע למה זה קורה? ואיך אני משנה את זה?

• הוסף לסימניות
יש לי עבודה מוכנה בפוטו שופ - שאני צריכה לשנות רק מילים (את העבודה לא אני עשיתי)
שאני רוצה לשנות את המילים זה נכתב לי הפוך - כלומר במקום לכתוב שבט - זה נכתב הפוך ונהיה לי המילה טבש
משהו יודע למה זה קורה? ואיך אני משנה את זה?
אין לי מושג איך מסדרים את הבעיה אבל, יש לי רעיון פירטי תכתבי ובין אות לאות תלחצי על החץ השמאלי
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תקשיבי תעתיקי את כל המלל לקובץ נפרד, תשני שם ותעתיקי לקובץ הרגיל.
לי זה גם קרה כשהורדתי קובץ פוטושופ מפריפיק וכתבתי באותו המסמך

• הוסף לסימניות
בהגדרות של הפוטושופ
Edit > preference> type יש שם אפשרות לבחור בין שני אופציות משהו עם middle layout אני לא ליד המחשב, פשוט לשנות לאופציה השנייה ולהיכנס מחדש לפוטושופ, בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך מסדרים את הבעיה אבל, יש לי רעיון פירטי תכתבי ובין אות לאות תלחצי על החץ השמאלי
בהצלחה!!
זה מה שעשיתי - אבל זה פשוט מעצבן וקוטע את הרצף

• הוסף לסימניות
בהגדרות של הפוטושופ
Edit > preference> type יש שם אפשרות לבחור בין שני אופציות משהו עם middle layout אני לא ליד המחשב, פשוט לשנות לאופציה השנייה ולהיכנס מחדש לפוטושופ, בהצלחה
לא הצליח! בכל אופן תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הנה סרטון קטן שעשיתי להדגמה, אמנם אני עובד עם מק (וגם עם ווינדוס) אבל בגדול כמו שאמרתי צריך להגיע ל preference ואז משם הכל אותו דבר.

• הוסף לסימניות
הנה סרטון קטן שעשיתי להדגמה, אמנם אני עובד עם מק (וגם עם ווינדוס) אבל בגדול כמו שאמרתי צריך להגיע ל preference ואז משם הכל אותו דבר.

תודה על הסרטון
נסיתי מה שהעלתם - אצלכם רשום : world-Ready layout
אצלי אין דבר כזה
מעלה צילום מסך

קבצים מצורפים

• תמונת מסך העדפות כתב.PNG
    תמונת מסך העדפות כתב.PNG
    KB 27.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סימנתי כמו שציינתם.
פתחתי את הקובץ המדובר - התחלתי להקליד - הקליד שוב הפוך.
פתחתי את חלון ה Paragraph לחצתי את הרשימה הנגללת - השורה שסימנתם - מסומנת ב V אבל היא אפורה.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני קופצת על האשכול הזה, למה בעצם אני לא יכולה לפתוח נושא חדש כאן בפורום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה