- הוסף לסימניות
פה אני אעלה יצירות שחוללתי באמצעות מנועי הבינה המלאכותית השונים.
אשכול זה יוקדש ליצירות בסגנון שקשה להשיג במציאות. לא ציורי קומיקס אלא חללית חייזרית מקיפולי נייר, לא סצנות פשע ריאליסטיות אלא עגבנייה מרושעת להחריד (או ברווז עשוי קריסטל).
שימו לב להוראות הלייקים השונות!
אם אתם חושבים שהיצירה שלי נחמדה - תנו לייק, אל תפרגנו 'וואו' כזה מהר.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי 'וואו' - תנו 'וואו'.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי לא שווה התייחסות - פשוט על תתייחסו לכפתור ההוא עם ה'תודה'.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי ממש גרועה, אבל כאילו - ממש, תנו סמיילי כועס. אל תפחדו - אני לא אנקום בכם.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי מעבירה מסר עצוב או סתם עשתה לכם מצב רוח רע - תנו 'עצוב'. (אם כי על זה אני כן עלול להחזיר לכם, לא מומלץ).
אם אתם חושבים שהאשכול הזה מיותר ויש מספיק אשכולות 'ממיטב היצירות שלי' - אין צורך לכתוב זאת בתגובות, אני יודע את זה לבד.
ולסיום - אם אתם חושבים שמגיע לי תג 'יוצר AI' - תגידו לי איך לקבל אותו.
ועכשיו... היצירה הראשונה!...
טאטאאדם דם!
אשכול זה יוקדש ליצירות בסגנון שקשה להשיג במציאות. לא ציורי קומיקס אלא חללית חייזרית מקיפולי נייר, לא סצנות פשע ריאליסטיות אלא עגבנייה מרושעת להחריד (או ברווז עשוי קריסטל).
שימו לב להוראות הלייקים השונות!
אם אתם חושבים שהיצירה שלי נחמדה - תנו לייק, אל תפרגנו 'וואו' כזה מהר.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי 'וואו' - תנו 'וואו'.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי לא שווה התייחסות - פשוט על תתייחסו לכפתור ההוא עם ה'תודה'.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי ממש גרועה, אבל כאילו - ממש, תנו סמיילי כועס. אל תפחדו - אני לא אנקום בכם.
אם אתם חושבים שהיצירה שלי מעבירה מסר עצוב או סתם עשתה לכם מצב רוח רע - תנו 'עצוב'. (אם כי על זה אני כן עלול להחזיר לכם, לא מומלץ).
אם אתם חושבים שהאשכול הזה מיותר ויש מספיק אשכולות 'ממיטב היצירות שלי' - אין צורך לכתוב זאת בתגובות, אני יודע את זה לבד.
ולסיום - אם אתם חושבים שמגיע לי תג 'יוצר AI' - תגידו לי איך לקבל אותו.
ועכשיו... היצירה הראשונה!...
טאטאאדם דם!
הנושאים החמים