דרוש מידע הישיבה הגדולה ראשון לציון (תפארת ישראל")

• הוסף לסימניות
דרוש מידע על הישיבה הגדולה ראשון לציון - של הרב ישראל מאיר דרוק שליט"א
סגנון
יחס של צוות הישיבה לבחורים
כמות הבחורים

• הוסף לסימניות
דרוש מיידע על הישיבה,
סגנון סגנון בחורים כמה חזקה היא וכו'.
אשמח לתשובה ותגובה מהירה כל ידע יכול לעזור לי.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי בהיכרות, למה נשארו שם הבחורים? איזה סוג של בחורים נשארו שם?

• הוסף לסימניות
אגב
יש ישיבה אחרת - חדשה - שקשורה לרב דרוק שליטא הנ"ל
בבית שמש בראשות ... לא זכור לי....

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להגיד לי בהיכרות, למה נשארו שם הבחורים? איזה סוג של בחורים נשארו שם?
נישארו בחורים כי הוא אמר להם שהם נישארים הסיבה לכך שהוא רוצה לפתוח ישיבה חדשה לבחורים מצוינים.
יש שם בחורים רצינים

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
שמעתי על בחור שלמד עד לפני שנתיים ב"עליון" ועבר לישיבת קיבוץ של הרב דרוק בירושלים.
ממה שאמרו לי, זו כביכול ישיבת המשך ל"עליון".
האם המדובר בישיבה הנ"ל, תפארת ישראל?!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
שמעתי על בחור שלמד עד לפני שנתיים ב"עליון" ועבר לישיבת קיבוץ של הרב דרוק בירושלים.
ממה שאמרו לי, זו כביכול ישיבת המשך ל"עליון".
האם המדובר בישיבה הנ"ל, תפארת ישראל?!
היום זה ישיבת קיבוץ של "עליון" ישם שם כ - 25 בחורים מישיבת "עליון" וכ - 15 בחורים מהישיבה הקודמת של הרב דרוק

• הוסף לסימניות
מה הסגנון של הבחורים שם?

• הוסף לסימניות
בית מדרש עליןו פותחים שם שנה הבאה שיעור א

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה