הי, שאלה לגבי שליחת פקס מהמחשב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני זקוק לעזרה לגבי שליחת פקס דרך המחשב. חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר הזה בלינק. אני פשוט זקוק לדרך שבה אוכל לשלוח ולקבל מסמכים מהמחשב שלי למכשירי פקס במקומות אחרים (נגיד, לבנק).

הסתכלתי קצת באתר הזה אבל הוא רוצה שאני ארשם ונראה לי גם שזה בתשלום. למישהו יש ניסיון עם האתר הזה ספציפית או עם הנושא הזה בכלל? יש איזו תוכנה שאפשר להוריד במקום זאת? :confused:

תודה מראש
אסף

• הוסף לסימניות
כהמלצה, תקנה מודם פקס שמתחבר למחשב (זה עולה כ 50 ש"ח, אם אינני טועה) ואתה יכול לקבל ולשלוח פקסים ישירות מהמחשב כמה שאתה רוצה.
אם תרצה, יש אתר פרי פקס, ועוד כמה אתרים אחרים דומים שעולים לפי עמוד.

• הוסף לסימניות
טיפ לפני קנייה

במידה וברשותך מערכת הפעלה WINDOWS 7 גרסת 64BIT

בדוק עם המוכר כי המודם תומך בגרסה זו ושיצויין מפורש באריזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;628746:
טיפ לפני קנייה

במידה וברשותך מערכת הפעלה WINDOWS 7 גרסת 64BIT

בדוק עם המוכר כי המודם תומך בגרסה זו ושיצויין מפורש באריזה

צודק.

אני קניתי ו... החזרנו את זה ולקחנו אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה