כללי הכוונה ביצירת לוגו

• הוסף לסימניות
אנשים יקרים- אשמח לעזרתכם,
אני מעצבת צעירה בתהליכי הקמת עסק חדש של עיצוב בגדים, כיסויי ראש, תיקים, ארנקים ועוד.
אנסה לפרט לפניכם את אופי העסק כדי שתוכלו לעזור לי לבנות את הלוגו שישקף את התכונות המתאימות:
קהל היעד הינו בעיקר נשים וילדים. מכוון לאוכלוסיה ממעמד סוציו אקונומי ממוצע עד גבוה.
קו המוצרים שלי- אלגנטי, יוקרתי, קו נקי אך זורם, מודרני, צבעים חיים, פרחים אבל גם צורות גיאומטריות. -לכן כל כך קשה לי להגדיר איך אני רוצה את הלוגו ואיך לאפיין את העסק. הייתי רוצה ששמי יופיע בלוגו באנגלית- sapir, על מנת שאוכל לפנות גם לקהל יעד בחו"ל.

אודה לכם על עזרתכם,
ספיר.

• הוסף לסימניות
גם פרחים, פרפרים, ואפילו בלונים יכולים להיות מעוצבים בצורה נקיה ויוקרתית ולאזן בין הצבעוניות והזרימה שאת רוצה לבין הקו הנקי-יוקרתי...
(בלונים כמובן לא קשורים לעסק שלך אך זו דוגמא להמחשת הרעיון)

מובן מדברייך שאת גם המעצבת של הלוגו?...
הרעיונות שיתנו לך כאן יהיו ברמה המופשטת, לכן הכי טוב אם תעלי כיווני עיצוב, ויוכלו לכוון אותך יותר מה טוב/לא טוב בהם, מה הם משדרים/ לעומת מה שאת רוצה לשדר, ומה ניתן לשפר/לשנות כדי להתאים.
מאד קשה ליעץ "באויר" מכיון שלתחום הזה יכולים להתאים אין ספור אלמנטים וצורות עיצוב (תעשי מה-s פרח, תבנ אלמנט של ספירלה פרחונית, תשימי לבבות, תשתמשי בצורת פפיון.... ואני יכולה להמשיך עוד האפשרותיות הן בלתי מוגבלות) השאלה היא רק אם בסופו של דבר הם ישדרו "אותך" או לא...
ולכן כל עוד שהרעיונות הם ברמה המופשטת הם לא יתנו לך שום כיוון... בד"כ רק העיצוב הגרפי בפועל גורם שהרעיון המופשט יעביר את המסר שהוא אמור להעביר.
יהיה יותר קל לחוות דעה אם תתחילי ליצור ותעלי תוך כדי עבודה לחוות דעת.

אם לא את המעצבת של הלוגו,
התפקיד של הגרפיקאית הוא להציע לך כיוונים וסקיצות ראשוניים ובמהלך העבודה אפשר להעלות להתיעצות (כמובן בהסכמתה של הגרפיקאית כדי שתהיה פתוחה לקבל את העצות)
כדאי שעבירי לה את מה שכתבת כאן על אופי העסק, תני לה לעצב לך כמה סקיצות ברמה גרפית, ואז ורק אחרי שהיא תתחיל ויהיו כיוונים מתאימים תנסי להתיעץ לגבי התאמתם / מה ניתן לשנות/ לשפר.
שוב,
יוכלו לתת לך כאן עשרות רעיונות מופשטים, אך כשתעבירי אותם למעצבת היא רק תאבד את הידיים והרגליים ותתבלבל.

בהצלחה!

נ.ב. אני מניחה שמיותר לציין שהשותפים בפורום עוסקים במקצוע לפרנסתם ואינם מחלקים "עיצובים" בתור "רעיונות".ולכן אם , התכוונת שיועלו כאן "רעיונות" שאינם "מופשטים", אלא "מבוצעים גרפית" כנראה שאין זה מן הראוי, לעשות זאת בפלטפורמה הזו... (זו כמובן הערה שנוגעת אלייך רק "אם" התכוונת, ולא ח"ו כחשד בכשרים,
אם הכוונה היתה לרעיונות ברמה המופשטת, אכן יהיה יותר קל להגיב אם תתחילי להעלות לפחות סקיצות ראשונות)
שוב בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה