כללי הכוונה למודעה

• הוסף לסימניות
בעיני, מעולה! (לגבי הלוגו אולי היה מקום למשוך אותו מעט ימינה, צריך לראות בעין... אבל לא קריטי בכלל).

רק תוודאו מול העורכים של ספר הטלפונים בנוגע לאיכות ההדפסה, כדי לוודא שהגופן הדק לא ימרח בהדפסה, בגלל הניגודיות.

בהצלחה רבה!

נראה לכם עדיף?
פרוג.jpg

• הוסף לסימניות
כאן הכנסתם את הלוגו פנימה יותר. (בעיני היה נראה יותר מתאים למשוך לצד ימין). וביחס לקודם, הקודם יותר טוב בעין, כי הוא לפחות מיישר קו עם הB.

אבל זה כבר עניין של העדפה.

לא הבחנתי בעוד שינוי.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
כאן הכנסתם את הלוגו פנימה יותר. (בעיני היה נראה יותר מתאים למשוך לצד ימין). וביחס לקודם, הקודם יותר טוב בעין, כי הוא לפחות מיישר קו עם הB.

אבל זה כבר עניין של העדפה.

לא הבחנתי בעוד שינוי.

בהצלחה רבה.
תודה.
הבנתי הפוך ממה שהתכוונתם, לכן הזזתי כך.
גם אני אהבתי יותר את הקודמת.
יותר ימין לא נראה לי, מידי קרוב לשוליים, לא?

• הוסף לסימניות
תודה.
הבנתי הפוך ממה שהתכוונתם, לכן הזזתי כך.
גם אני אהבתי יותר את הקודמת.
יותר ימין לא נראה לי, מידי קרוב לשוליים, לא?
יש בזה, מכיוון שכך הוא יותר מסודר לעין.

וכן, אתם צודקים. מכיוון ומדובר כאן על מודעה קטנה (יחסית, רבע עמוד), החלל מימין לפני הלוגו יהיה צפוף מידי, ועדיף להשאיר כמו הקודם, שיהיה מסודר בעין.

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה