הכונעס'

• הוסף לסימניות
מירון של לפני...
פעם ראשונה שאני מצלמת סוג כזה..

עובדים, סוחבים, מתאמנים, מעמיסים, תופסים מקום, וממנגלים...
תהנו

• הוסף לסימניות
מהמם.
שואב אותי לאוירה ולרוח הימים...

• הוסף לסימניות
איזה התרגשות!
אם אני אראה בהילולא כל מיני נשים מתחבאות עם מצלמות גדולות כדי לתפוס עוברים ושבים אני אדע שהן מן הסתם מהפורום...

• הוסף לסימניות
ממש מעולה
תיעוד עיתונאי ברמה טובה מאוד
יש כבוד

• הוסף לסימניות
מכניס לאוירה.
זויות טובות.

• הוסף לסימניות
מירלה, יופי של צילומים,
צילמתי שם בפסח, כבר אז התחילו "לתפוס מקום" לל"ג בעומר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1267412:
אוי זה טוב!!!!!!!!!!!!
במיווחד הכלה!
די... הורידו אותה...

נכתב ע"י השקעה;1267416:
איזה התרגשות!
אם אני אראה בהילולא כל מיני נשים מתחבאות עם מצלמות גדולות כדי לתפוס עוברים ושבים אני אדע שהן מן הסתם מהפורום...
ת'אמת לא ממש התחבאתי אך הייתי עם בעלי אז הרגשתי יותר בנוח...

נכתב ע"י *לאה;1267578:
מירלה, יופי של צילומים,
צילמתי שם בפסח, כבר אז התחילו "לתפוס מקום" לל"ג בעומר...
:D

• הוסף לסימניות
תמונות מהממות
הסט הקצר שלך שווה יותר ממאתיים תמונות של jdn
דרך אגב זה מהמנגל זה נראה שהוא הולך לשים מישהו על המנגל אם ימשיכו לצלם אותו:eek::D

• הוסף לסימניות
הנה עוד, פשוט לא הספקתי להעלות קודם
היום עוד צילמתי ילד רגע לפני גזיזה ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודיק;1267613:
תמונות מהממות
הסט הקצר שלך שווה יותר ממאתיים תמונות של jdn
דרך אגב זה מהמנגל זה נראה שהוא הולך לשים מישהו על המנגל אם ימשיכו לצלם אותו:eek::D

בשביל זה הלכתי עם שומר ראש:D

• הוסף לסימניות
איזה תמונות, תענוג
מכניס לאוירה את כל מי שמתגעגע לשם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה