הכותל בHDR

• הוסף לסימניות
תחושה מאוד מענינת והדמייתית!
איך יוצרים HDR עם אנשים שזזים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;622973:
תחושה מאוד מענינת והדמייתית!
איך יוצרים HDR עם אנשים שזזים?

זה לא HDR אמיתי
זה צילום אחד בודד שנפתח בכמה חשיפות שונות (במקרה הטוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;622699:
יופי

בתור אחד שלא מתחבר לז'אנר הזה בכלל
התוצאה כאן מוצאת חן בעיניי

הבאת את זה לרמה של הדמיה

יעקב,
תסתכל על הצל.. הוא צילם בשקיעה

נכתב ע"י tamiro;622902:
לגבי העיבוד, עכשיו כשאני רואה את זה אני בכלל לא מבין למה הלכת ועשית HDR
תעלה את הניגודיות בתמונה הזאת + חימום הWB
ותגיע לתוצאה דומה מאוד.

תמיר למה הרסת? חשבתי שהגיעו ימות המשיח
עד שהגיע ה-HDR שאהבת, אתה חוזר בך?

ואגב, לא נראה לי שהוא יכול להגיע לתוצאה ציורית כזו במשחק בקונטרסט, הוא יצר HDR לגמרי לא מציאותי ולפעמים זה מה שיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י els;623027:
תמיר למה הרסת? חשבתי שהגיעו ימות המשיח
עד שהגיע ה-HDR שאהבת, אתה חוזר בך?

ואגב, לא נראה לי שהוא יכול להגיע לתוצאה ציורית כזו במשחק בקונטרסט, הוא יצר HDR לגמרי לא מציאותי ולפעמים זה מה שיפה.

לא חזרתי בי,
התמונה יפה בעיניי

ועדיין חשוב לי שלא יזרקו כאן מושגים טכנים לא נכונים
על זה אני מעיר כאן באופן עקבי.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הגרסה המעובדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה