הכירו את הלוגו החדש שלי!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות...

קבצים מצורפים

• הלוגו!!!.PNG
    הלוגו!!!.PNG
    KB 19.7 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
עברית שפה יפה, ולדעתי האנגלית לא מוסיפה שום ערך ללוגו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n5077914:
עברית שפה יפה, ולדעתי האנגלית לא מוסיפה שום ערך ללוגו.

בהצלחה
אין לי בעיה עם עברית פשוט ראיתי שכך מקובל לעשות וגם שלבתי עברית
בכל אופן תודה על ההערה!

• הוסף לסימניות
לוגו חמוד וייחודי!
לדעתי אין צורך בלב...כבר מספיק המטוס (תעשי סוג של סלסול במקום)- לריקי קנטרוביץ יש לוגו דומה..תזהרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani svei;n5078986:
לוגו חמוד וייחודי!
לדעתי אין צורך בלב...כבר מספיק המטוס (תעשי סוג של סלסול במקום)- לריקי קנטרוביץ יש לוגו דומה..תזהרי

למה להיזהר? לא ראיתי אותו עד הרגע שאמרת לי שהוא דומה
זה סגנון שהולך זה לא משהו אישי של אחת

• הוסף לסימניות
עכשיו שאני מסתכלת שוב, הייתי ממליצה לעשות את הצבעים של המטוס בצבעים של השם. (תשאלי גרפיקאית, לוגו טוב בד"כ מעוצב משתי צבעים)
אגב, כתבת שתשמחי לקבל הארות והערות...לתשומת ליבך- נחמד לקבל לייק אחרי שמגיבים... :)

• הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה של הלוגו יפה גם בלי הלב ובלי המטוס נייר,
את יכולה לשלב לב באחת האותיות בחלל הלבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה