עזרה הכל נמחקקק!!! יש דרך לבטל את הפעולה??

• הוסף לסימניות
גוגל כתב לי שנפח האחסון גדול מדי שצריך למחוק
הביא לי קישור למקום בו יש אפשרות למחוק אחסון
והיה שם רשימה של אתרים ארוכה
התחלתי למחוק בהתחלה רק אתרים שאני מכירה כשראיתי שזה משהו ארוך שלא נגמר
(לכאורה כולל את כל הכניסות שלי לגוגל)
אז אחרי בירור קצר עם GPT היה נראה שאין בעיה
ועשיתי מחיקה להכל
עכשיו כל החשבונות גימייל התנתקו לי
מסובך, לא מוצאת סיסמה שלהם, אין SMS
יש לי גם חשבון אחד שכבר מזמן אין לי איך לשחזר?

השאלה:
1. האם יש דרך לבטל את הפעולה
2. איך עושים סנכרון כך שברגע שאפתח חשבון אחד
כל הסיסמאות יתמלאו אוטומטית - איך מגדירים

הסתבכתי!! זה עבודה של הרבה זמן להחזיר את כל הסיסמאות לחפש וכו'
מה עושים??????

• הוסף לסימניות
אם הסיסמאות שמורות על חשבון גוגל, כניסה מחדש לאותו חשבון גוגל ישחזר את הסיסמאות השמורות לכלל האתרים.

• הוסף לסימניות
אם הסיסמאות שמורות על חשבון גוגל, כניסה מחדש לאותו חשבון גוגל ישחזר את הסיסמאות השמורות לכלל האתרים.
הצלחתי בסוף להכנס חלק ססמאות שמורות
חלק הייתי צריכה לחדש סיסמה בקוד למייל
איך מגדירים עכשיו שהססמאות יהיו שמורות בחשבון גוגל?

• הוסף לסימניות
ממליצה גם להיכנס להגדרות ולהפעיל סנכרון, זה יעזור לך לקבל גישה מלאה מכל מקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה