הכל תלוי...

• הוסף לסימניות
לחוות דעתכם המחכימה,
על תמונתי ה'מקסימה'.
אשמח לקבל תגובות,
ושנשמע בשורות טובות....

(פשוט נחה עלי הרוח....)

קבצים מצורפים

• תלוי במבט.jpg
    1.4 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כיוון חשיבה מאוד יפה, לדעתי עדיף היה לפקס את התמונה באטב השלישי כך שהאטבים הקדמיים מחוץ לפוקוס לגמרי, יתרה מכך, הייתי אומרת שאטבים ימלאו את כל הפריים ושלא יראו את החבל מתחיל ונגמר... לדעתי יותר יפה ויותר מעניין כך.. חוצמיזה, תמונה ממש יפה

• הוסף לסימניות
אני לא כל כך יודע מהי המטרה בצילום הזה ומה הוא אמור להעביר, אבל מבחינה טכנית זה גרוע מאד.

א. הזווית לא נכונה, היה רצוי שרוחב האטבים יתפסו יור משטח הפריים.

ב. האטב המרכזי שבפוקוס חתוך מלמטה.

ג. התאורה הישירה מאד קשה בפרט לאור הרקע השחור.

ד. יש צל על תחתית האטבים שכן נשארו בתוך הפריים (אולי מהעדשה? שימוש בפלאש המובנה?).

• הוסף לסימניות
כדרלעמר,
תודה על התגובה,
אני מצלמת במצלמה ביתית באופן חובבני במיוחד....
הצילום נעשה בשעת הליל במרפסת, ולא הייתה מטרה אחרת, מללמוד מזה לעתיד. ו.. למדתי!
אז כך שהחכמת אותי ועזרת לי,
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה