הכנסת חפץ לידיים

• הוסף לסימניות
האם אפשר להחליף אובייקט באובייקט אחר בסרט +עקיבה?

ז"א לדוגמא: אם יש ילדה שהולכת במסך עם קופסא
אני רוצה להחליף את הקופסא בציור מסוים שמתאים לאחיזה שלה.
יש אפשרות? ואיך לצלם את הילדה מראש?

ואולי אני אשאל כך: מהי האפשרות הכי טובה להכניס לדמות בסרט -חפץ לתוך הידים תוך כדי הליכה בצורה הכי טבעית?

• הוסף לסימניות
אם כבר, אז לצלם אותה בלי כלום רק תנועת ידיים של אחיזה, ואח"כ לשתול את החפץ שרוצים
לדעתי יהיה יותר קל מאשר להחליף בחפץ אחר

• הוסף לסימניות
זהו, שבשיטה הזאת מאוד קשה לדייק, לכן חשבתי שאמור להיות שיטת עקיבה מסויימת לזה

• הוסף לסימניות
מצד שני, אם החפץ השני לא יהיה בדיוק באותו גודל, לא יהיה לך מה "להמציא" כדי לכסות את מה שיבצבץ מהראשון

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי טוב במקרה כזה לצלם את הילדה מחזיקה דף ירוק או קרטון ירוק בגודל של הציור שאת רוצה להשתיל אחרי זה.
על הקרטון תציירי עם לורד ארבע נקודות שחורות שעליהם תעשי את העקיבה.
ואז גם יש לך עקיבה מושלמת וגם את יכולה להעלים את הירוק בלי בעיה

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין!
תודה

• הוסף לסימניות
רגע, אחרי שתעלימי את הירוק יווצר לך "חור" בדמות. שימי לב

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
למה, אם אני מסמנת נקודה שחורה באמצע? רק הנקודה נשארת, לא?

יש לך עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
למה, אם אני מסמנת נקודה שחורה באמצע? רק הנקודה נשארת, לא?

יש לך עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
ברגע שאת מנטרלת את הירוק- הוא נהיה שקוף, במידה והמ שתשימי ביד לא מכסה את כל החור- תהיי בבעיה. מובן? אין לזה קשר לעקיבה, זה בנוסף לכך

• הוסף לסימניות
אם זה קובץ אילוסטרייטור אני יכולה להגדיל לפי הצורך, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה