כללי הכנסת קובץ PDF לאינדיזיין - איך?

• הוסף לסימניות
כעם הארץ בתוכנת אינדיזיין, יש לי קובץ PDF מהחומר שעימדתי בתג, ואני רוצה דרך אינדזיין להוסיף עוד כמה עמודים.
איך אני מכניס את הקובץ PDF לאינדזיין?
מדובר בקובץ של 400 עמודים, ואני רוצה להוסיף במקומות שונים בקובץ מספר עמודים.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעשות את כל מבוקשך דרך acrobat pro.
אם העמודים שאתה צריך להוסיך הם כבר מוכנים וסגורים כפי די אף אתה יכול לעשות צרוף וכן בעניין המספור יש לך שם אפשרות מספור אוטומטי דרך הacrobat pro.
אם אתה רוצה הסבר יותר ארוך תודיע ואול לעזור לך בשמחה;)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאין לי אקרובט פרו, ואינדיזיין יש לי כן.

• הוסף לסימניות
פותח קובץ אינדי' עם מס' עמודים הרצוי
ctrl עם d מייבא את הפי די אף.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שמעמד את דפי ה פי די אף אוטומטי. עימדתי כך ספר עם כ- 300 עמודים. בפחות מ- 3 דקות.
אח"כ אפשר למספר ולהוסיף עמודים וכו'

• הוסף לסימניות
אמנם ההודעה ישנה מאד, אך רלוונטית לי לעכשו -
איך ניתן להוסיף עמודי PDF בצורה אוטומטית באינדיין?
כלומר שייפתחו לי מספר עמודים לפי מספר עמודי הספר...

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה