הכנת חומר להעלאה לאתר MP3 שצריך לההפך לסרטון - מאות כאלה

• הוסף לסימניות
יש לי כמה וכמה מאות של שיעורים, שאני צריך להכין מהם סרטונים שאותם יהא אפשר להעלות לרשת.
אני צריך לקחת תמונה של הרב המדבר, לשים כיתוב קצר של נושא ההרצאה, וההרצאה עצמה בMP3.
אני לא יודע פרמייר או משהו בסגנון, ואני מקוה שמחמת שזה משימה נפוצה פחות או יותר אולי יש לכזה דבר משהו מובנה.
האם יש דרך או תוכנה או משהו שלא יהא צריך לעשות את זה אחד אחד?

• הוסף לסימניות
אם אתה צריך להוסיף כותרת עם נושא ההרצאה איך לא תצטרך לעבור אחד אחד?...
בעיקרון, יש כלי עוצמתי לכל המניפולציות עם קבצי מדיה - אם אתה רגיל להשתמש עם שורת הפקודות... https://ffmpeg.org/

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שרחמים הציע יועיל לך הרבה יותר ממה שאני הצעתי.

• הוסף לסימניות
מה שרחמים הציע יועיל לך הרבה יותר ממה שאני הצעתי
אכן - יותר מידי קונסול, יותר מידי קונסול....
אבל אם אני שם על MP3 תג כזה של תמונה - זה אומר שזה יהיה התמונה שלו גם כאשר הוא יהפך לסרטון? אני מתכוון סרטון ממש, כי התג הזה הוא רק למה שרואים ששמים אותו בMP אבל האם הוא ממש סרטון.

• הוסף לסימניות
סלח לי על השאלה הכפרנית, אבל לא נראה לך הזוי להפוך קבצי שמע לוידאו רק כדי להוסיף להם תמונה וטקסט? (בפרט שאנחנו מדברים על העלאה לאינטרנט)

• הוסף לסימניות
זה לא אני. הוא רוצה וידאו, שיעשה וידאו. יש מספיק מקום באינטרנט לכוווווווווולם.
מה גם שזה מה שהולך היום.. כדי לתפוס את הציבור צריך צבע ,תנועה, התחדשות, להתחבר לדמות, תחושת שייכות, חיבור למשהו גדול, לראות לוגו מול העיניים.
קשה לעשות את זה בשמע נטו.

• הוסף לסימניות
אבל אתה לא הולך להכניס צבע, תנועה, התחדשות...
לפי דבריך, אתה הולך לשים שקופית סטטית שתוצג לאורך כל משך ה"וידאו".
אם כן, אפשר פשוט לשים את התמונה והטקסט בדף ואת קובץ השמע להטמיע כקובץ שמע.
זה הרבה יותר הגיוני מכל בחינה שרק תסתכל על זה.
מבחינת משקל הקבצים - נכון שיש מקום לכווולם אבל כשתצטרך לנהל קבצים בנפח 20GB תצטער שהם לא שוקלים 3GB וגם המבקרים באתר יודו לך אם הם יוכלו להוריד את התוכן בנפח שפוי יותר
מבחינת SEO - לגוגל יהיה הרבה יותר קל לסרוק ולהבין מה יש באתר אם תיתן לו תמונות וטקסט ולא וידאו.
למעשה אני לא מצליח לחשוב ולו על סיבה אחת שזה יהיה הגיוני להפוך את זה לוידאו.

• הוסף לסימניות
שאלתי אותו שוב והוא רוצה להעלות את זה לאתרים שהם רק סרטונים, ולכן זה צריך להיות סרטון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2426874:
שאלתי אותו שוב והוא רוצה להעלות את זה לאתרים שהם רק סרטונים, ולכן זה צריך להיות סרטון.

הכוונה ליוטיוב, למי שלא הבין...

• הוסף לסימניות
התוכנה שרחמים הציע באמת מסדרת גם JPG אבל גם בהמרה לMP4 זה לא מראה את זה כסרט. והבנתי שיש תוספיפ לוורד פרס שמראים בכל MP3 את התמונה אבל זה עדיין לא יכול לעלות לאתר שכל כולו סרטונים (מי שחשב שזה לא יוטיוב, שיצביע..:)).
לכן לא היתה ברירה, מחמת ריבוי הקבצים לצלול אל מעמקי הדוקומטנציה של FF, ולעטוף את זה עם איזה אפליקציה ידידותית.
עצרתי שקבלתי כבר את מה שחפשתי - בהחלט יש שם דברים ממש מיוחדים ליעילים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה