הכנת תבנית סיליקון לגבס

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שאפשר גם שוקולד אם משתמשים בצבע מאכל ולא צבע אקריליק-אבל לא יודעת לא רוצה לקחת סיכון ולכן אני לא ממליצה על זה.-אני חושבת שתבניות שמוכרים בחוץ עוברות עוד תהליך של סטיריליזציה.
אני מוסיפה תמונות של הסיליקון ושל התבנית שהכנתי.

איזה יופי!
זה חיסכון אדיר לעומת החומר המקורי !
שעולה כמה מאות,

כבש אותי איש הפליימויבל,
מדמיינת את שורת האנשים שאעמיד לילדי...

אגב,
אפשר לעשות כך גם את הצד השני של האיש,
לחבר את שתי התבניות בנילון נצמד או דבק סלוטייפ
ולצקת בפנים חומר נוזלי כלשהוא
ואחרי הייבוש
יש לנו איש פליימוביל של ממש תלת מימדי

• הוסף לסימניות
נכון הכל אפשרי!!!!!!!!!!!
תנו ליד הדמיון למשוך אתכם הלאה,
ולמי שעשתה נשמח שתעלו תמונות שנוכל לראות ולקבל רעיונות.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה על ההמונוגרמה העגולה .
לא כ"כ הבנתי אשמח לקבל יותר פרטים כדי שאוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
1593984938391.png
1593984938391.png

כזה סיליקון גם טוב?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שכן.
תנסי לעשות תבנית קטנה כדי לראות אם יוצא טוב-אבל נראה לי שזה בסדר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אז זהו שאין כ"כ הסבר מפורט על כמויות זה אמור להיות יותר קורנפלור מסיליקון.
אני השתמשתי בשפורפרת סיליקון כמו בתמונה עם שקית של קורנפלור משהוא כמו 200 גר'
צריך לצאת מגע של בצק רך שלא נדבק ליד.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות עם קמח תפוחי אדמה-אבל כולם המליצו על קורנפלור.
אני יודעת שמשתמשים גם לשוקולד אבל אני ספציפית מפחדת מהרעיון
אני חושבת שתבניות לשוקולד עוברות תהליך סטרילי לאוכל.

• הוסף לסימניות
לגבי רעיונות להטבעה אפשר להשתמש עם כל דבר שיש לו טקסטורה או צעצועי ילדים מפלסטיק
פלימוביל ,רכבת,וכדו...

• הוסף לסימניות
לגבי רעיונות להטבעה אפשר להשתמש עם כל דבר שיש לו טקסטורה או צעצועי ילדים מפלסטיק
פלימוביל ,רכבת,וכדו...
רעיון נפלא! לא ידעתי שאפשר להכין תבניות לבד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה