הכספומט גנב את הכסף :(

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עושים במקרה כזה???
יש לי ויזה עם חיוב מיידי דרך בנק הדואר שזה אומר, רק אם יש כסף בחשבון רק אז אפשר למשוך, באתי לכספומט בשבוע שעבר כדי למשוך 500 שקלים, ניסיתי פעם ופעמיים והוא כותב אין אפשרות לבצע את הפעולה כרגע, והוא הוציא את הכרטיס חזרה, אמרתי כנראה משהו טכני לא תקין והלכתי, בטלפון לבנק כדי לשמוע את היתרה, אני מגלה לתדהמתי שהכסף נמשך מהחשבון...
הבנק שולח אותי לויזה והויזה מעבירה את האשמה לבנק, כך הלוך וחזור... לא להאמין שיש בעידן של היום כאלו סיפורים זה נראה לי משהו פרימיטיבי לחלוטין, הכל היום כ"כ מבוטח ואמין בנושאים האלו שמעתי על עסקאות שאפשר להכחיש והויזה מחזירה ובדיוק בקטע הזה נפלתי בין הכסאות, אמנם לא סכום בשמים אבל בכ"ז, רק לחשוב מה הייתי עושה אם הייתי הולכת למשוך 5000 :(
מה אתם מייעצים, יש פה מישהו שנתקל בסיפור כזה או דומה לו ויוכל לייעץ לי למי לפנות, מה ואיך צריך להוכיח, ברור לי שהכסף נשאר בפנים :mad:

תודה ומועדים לשמחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי זאת בעיה של הכספומט/הבנק
ליד כל כספומט יש מצלמה אלקטרונית
תדרוש לראות את ההסרטות מהשעה של המשיכה להוכיח שלא יצאת עם כסף
אפשר אחר שאלת רב לתבוע בבימ"ש לתביעות קטנות
לא הייתי מוותרת על כזה סכום בפרט שמדובר בתאגיד בנקאי מנופח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1245305:
לדעתי זאת בעיה של הכספומט/הבנק

תודה שקדיה, לא חשבתי לוותר רק עכשיו בחג אני בין כך לא יכולה לעשות כלום בנידון, אז חשבתי בינתיים לברר איך לנהוג, המשיכה בוצעה בסניף של בנק הפועלים, והויזה של בנק הדואר, למי אני פונה?

• הוסף לסימניות
פני לסניף בו ניסית לבצע את המשיכה.
במידה ואכן לא נמשך הכסף, אמורה הייתה להותר יתרה בכספומט. שיבדקו את זה.

(במידה ואכן זה לא עוזר פני ל'קו החם' שביתד, יש להם נסיון עם מקרים דומים)

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אל תחכי.
תמיד יכולים לומר לך שהמצלמה שומרת רק זמן מסויים על ההסרטות. וב-ד-י-ו-ק אתמול זה התאריך שבו ההסרטות הישנות נמחקות....

• הוסף לסימניות
את אמורה לפנות לבנק שמשכת בו את הכסף, הם אמורים לעשות איזון מס' פעמים בשבוע למכשיר הכספומט, ושם יראו שיש הפרש של 500 ש"ח.
אם יש לך פתקים על המשיכה מה טוב-יעזור מאד!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1245342:
בכל מקרה, אל תחכי.
תמיד יכולים לומר לך שהמצלמה שומרת רק זמן מסויים על ההסרטות. וב-ד-י-ו-ק אתמול זה התאריך שבו ההסרטות הישנות נמחקות....

עכשיו חג... אינלי מה לעשות בינתיים כלום ואין עם מי לדבר :(

נכתב ע"י סטודנטית;1245356:
את אמורה לפנות לבנק שמשכת בו את הכסף, הם אמורים לעשות איזון מס' פעמים בשבוע למכשיר הכספומט, ושם יראו שיש הפרש של 500 ש"ח.
אם יש לך פתקים על המשיכה מה טוב-יעזור מאד!
בהצלחה!
אין פתק כי המשיכה לא בוצעה... הוא כתב לא ניתן לבצע את הפעולה, משהו כזה והוציא את הכרטיס :mad:

• הוסף לסימניות
גם אני נתקל בזה לאחרונה כל פעם שאני מושך בכספומט של בנק ירושלים (ברחוב יעקב מאיר בגאולה) נכתב לי בבנק שנמשכו יותר כסף (לדוגמא פעם אחת נכתב שנמשכו 2000 למרות שיש לי אפשרות למשוך רק 1000, ובפעם אחרת נכתב גם על יום למחרת שנמשכו 1000) אך לאחר יום או יומיים החשבון תוקן בבנק.
דבר זה קורה גם כאשר אני קונה בכרטיס אשראי (דיירקט) והקניה לא מצליחה נכתב לי בחשבון שירד הסכום, ולאחר יומיים השורה פשוט נעלמת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hillel;1245361:
גם אני נתקל בזה לאחרונה כל פעם שאני מושך בכספומט של בנק ירושלים (ברחוב יעקב מאיר בגאולה) נכתב לי בבנק שנמשכו יותר כסף (לדוגמא פעם אחת נכתב שנמשכו 2000 למרות שיש לי אפשרות למשוך רק 1000, ובפעם אחרת נכתב גם על יום למחרת שנמשכו 1000) אך לאחר יום או יומיים החשבון תוקן בבנק.
דבר זה קורה גם כאשר אני קונה בכרטיס אשראי (דיירקט) והקניה לא מצליחה נכתב לי בחשבון שירד הסכום, ולאחר יומיים השורה פשוט נעלמת
זה לא קשור, יש את השלב שמאשרים את הקניה, ויש את השלב שהעסק מבצע את הרכישה בפועל ומוציא את הכסף.
אם לדוגמה, יש לך אשראי של 1000 ש"ח, ואישרו לך 1000 לא יאשרו יותר, אפילו שהעסק עוד לא הוציא את הכסף בפועל, ובדיירקט זה כבר יהיה כתוב לך כאילו יצא, ואם לבסוף העסק לא יוציא את הכסף, זה יימחק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Big;1245358:
עכשיו חג... אינלי מה לעשות בינתיים כלום ואין עם מי לדבר :(

הבנקים פתוחים בחג, למה את לא נגשת לסניף בו משכת את הכסף?

אין פתק כי המשיכה לא בוצעה... הוא כתב לא ניתן לבצע את הפעולה, משהו כזה והוציא את הכרטיס :mad:

לא נורא, גם בלי פתק זה בסדר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מכתב לבנק
עם העתק למפקח על הבנקים
יעשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
גם לי היה אותה בעיה וזה הסתדר אחרי יומיים לבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה