כללי הכפית של היופלה...

• הוסף לסימניות
אולי האשכול היה מתאים לפורופ פרסום, אבל תודה למי שפתח אותו, ומכניס לנו קצת מזה גם פה.
תמשיכו כך.

• הוסף לסימניות
זה באמת נראה מאוורר, אבל הוא לא מזכיר קצת את הלוגו של יופלה? (פרח..)

• הוסף לסימניות
צר לי לא להסכים איתך, אבל עיינתי שוב בתמונה
וזה בהחלט לא נראה מאוורר
ובאמת הייתי חושבת שמדובר בפרח-אולי של הלוגו.

• הוסף לסימניות
אתם לא תאמינו מה זה!!!!!

עליתי על זה.
זו המטריה הלבנה של הצלמים!
שימו לב, יש מי שמחזיק אותה.
שמישהו יגיד שזה לא נכון.....

• הוסף לסימניות
צר לי, אבל אני מסכים עם דמיון
נראה שזה פשוט הפרח מהלוגו של יופלה כשהוא בזווית מעוותת
יותר מזה . אני חושב שמה שרואים בכפית זה פשוט אריזה של יופלה במבט מלמעלה
לא נראה לי ש"שכחו שם" מאוורר תקרה מכיוון שזכרו להוסיף להשתקפות תות שלם בתוך הכפית.

בכל אופן , כל הכבוד על הדיוק
ואכן , גם אני אוהב לעבור בדייקנות על הפרסומות ולהתענג על הטובות שבהן

• הוסף לסימניות
:)

אהבתי את ההתעמקות
ועכשיו כשרואים את זה בגדול זה באמת נראה הלוגו של יופלה

• הוסף לסימניות
לפרח של יופלה יש 6 עלי כותרת ולמאוורר בהשתקפות יש 5
זה מאוורר תקרה!!

• הוסף לסימניות
אני מקווה מאוד בשביל החברה מגל, שאצלם במשרד יש מזגן, ולא מאווררי תיקרה - - -

לדעתי - - -
כל האלמנט הזה הוא עיבוד ממוחשב, אז הכפית היא מתמונה כלשהיא מהרשת / מאגר
כי שימו לב שאין השתקפות טובה של התות על הכפית - - -

וד"א למה הצל כזה לא מקצועי?

• הוסף לסימניות
אה... בלה,בלה...
ברור שאת התות הוסיפו אח"כ.
רואים שהתות פרוס לארכו, וממתי אורך של תות כ"כ פצפון ביחס לכפית??
יש כאן חוסר פרופורציות,
ובאמת הכפית בטח ממאגר...

• הוסף לסימניות
התות זה חתיכה מהמעדן שהכפית מרימה. זה לא שייך להשתקפות.

• הוסף לסימניות
ודאי שזה חתיכה שהכפית מרימה, ולא השתקפות.

בהתחלה לא הבנתי בכלל על מה אתם מדברים השתקפות של תות, רק עכשיו אחרי שמימון אמר שזה חתיכה הבנתי שאתם מתכוונים לזה.

ו-חבר'ה קצת נסחפתם, לא? כולה פרסום גל עשה מודעה, יש פה חברים שאפשר ללמוד מהם איך לעשות פרסומות, כמובן לא ברעיונות, (אפי' שגם זה יש פה), אבל בגרפיקה ובפיצ'יפקעס, באמת מה אתם כבר מצפים מהם, הרי אין להם לקוח שמבין בדברים האלו ומעיר להם, אז הם עושים ככל העולה על רוחם.

אולי אם ישמעו על הפורום הם ינהגו אחרת... צריך לדבר עם שילת שתביא אותם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה