כללי "הכרזה החסרה"

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• funny_gopy.jpg
    KB 153.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
חזק מאוד, כל מילה מיותרת,
חבל על הכרזה שנשארה מיותמת

• הוסף לסימניות
אני חושב שהתמונה יותר משדרת.
כואב מאוד למי שמעתיק!

יש לך מזל שארגוני "צער בעלי חיים" לא רואים את זה, אחרת היו מחרימים לך את הפוטושופ (-:

• הוסף לסימניות
יפה ומצחיק
אבל לא מספיק

לדעתי זה קצת הומוריסטי מידי . המסר צריך להיות חד ומרתיע!

• הוסף לסימניות
זה מאד יפה.
כדי להרתיע צריך להתמקד יותר בשלילה כפי שנאמר במקומות אחרים, וכפי שהוכח אמפירית בקמפיינים שונים.

• הוסף לסימניות
חמוד. מצטרף לקודמי.

• הוסף לסימניות
תותח
הייתי מציע לך לנסות ולהדחף אבל אני מאמין שממוצ"ש החברה שמה עוד לא הניחו ראש מרוב שהם עסוקים שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;280340:
מכל מיני סיבות לא שלחתי את הכרזה שלי לתחרות...
אבל אשמח לשמוע מה דעתכם עליה.
:)

צפה בקובץ המצורף 42268

כשאמרו -זבל מי שמלכלך-, באמת אפחד לא רצה להיות זבל, אבל כשאתה אומר - מצחיק מי שמעתיק- זה לא יותר מאשר חרוז נחמד, כי לאנשים לא אכפת להיות מצחיקים, הם אפילו מנסים להיות מצחיקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smeshi;280635:
כשאמרו -זבל מי שמלכלך-, באמת אפחד לא רצה להיות זבל, אבל כשאתה אומר - מצחיק מי שמעתיק- זה לא יותר מאשר חרוז נחמד, כי לאנשים לא אכפת להיות מצחיקים, הם אפילו מנסים להיות מצחיקים.

אני מבין את הנקודה שלך... אבל אני חושב שאתה קצת טועה.

ראשית כל, הכרזה מדברת על מצחיק במובן של מגוחך/נלעג.
כשמישהו מתהדר ביצירה של מישהו אחר, הוא מנסה להציג את עצמו כבעל הזכויות על אותו עניין, כאשר מתברר שהוא מתהדר בנוצות לא-לו, הוא מתגלה כשרלטן ששם עצמו ללעג.

אני חושב שזה עובר בצורה די טובה...

השורה "זבל מי שמלכלך" היא סיסמה שמלווה קמפיין שלם.
השורה "מצחיק מי שמעתיק" אמנם לא מתאימה כסיסמה שמלווה קמפיין שלם, אבל באופן נקודתי בתוך ההקשר של הכרזה, היא רלבנטית.

• הוסף לסימניות
אפשר אולי "העתקה זה מכה" ולראות כלב פיטבול משוסה בגרפיקאי
או אולי "למי שמעתיק מכות נעניק" או "מושחתים נמאסתם" או "הלאה השלטון הבריטי" ולמטה יהיה כתוב בקטן "כל המעתיקנים הם בריטים מלוכלכים" וזה גם יהיה ישיר וגם מעלה חיוך וגם מהלך אימים וגם מהלך צחוקים, וגם ממדר את המעתיקנים, וגם נותן בקטנה לבריטים שחמסו אותנו מאז שהטורקים הפסיקו לחמוס אותנו ועד שמפא"י התחילו לחמוס אותנו
ברוך מציב גבול אלמנה.

• הוסף לסימניות
אחל'ה כרזה.
כל טקסט ניתן לפרק, לחתוך, לנתח, לקצץ ולתבל.
כשהמבט נתקל לראשונה בויז'ואל, עצרתם / הסתקרנתם / חייכתם / גיחכתם?
אם התשובה לאחת האפשרויות חיובית, 90% בקרוב כבר נעשה.
את השאר ...אפשר להמשיך לטחון.

חבל שלא נשלחה.

• הוסף לסימניות
דודיה, קרעת אותי לחתיכות
למה לא הכנת כרזה. הטקסט הזה לבד היה לוקח בהליכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;280348:
יפה ומצחיק
אבל לא מספיק

לדעתי זה קצת הומוריסטי מידי . המסר צריך להיות חד ומרתיע!

צ"ל מכל הסוגים ר"ל כל הכרזה בסגנון אחר כמה חדים ומרתיעים וכמה המוריסטים וזה לדעתי יפה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זושא;280830:
צ"ל מכל הסוגים ר"ל כל הכרזה בסגנון אחר כמה חדים ומרתיעים וכמה המוריסטים וזה לדעתי יפה מאד

זה כבר כמה וכמה פעמים שנסתפקני בעניין לשונו המליצית. האם זה דרכו לכתוב כך בכל מילי או דלמא הוא משום אורחא דבדיחותא דזחה עליו דעתו וכותב כך ע"מ לעורר השמחה בלב הצורבים

• הוסף לסימניות
אני מבין שזה שרואים את הלוגו של חברת התמונות על התמונה זה ככה במקור, חוץ מהרעיון של שימוש בקרניים שאינם שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה